Ταμείο εχθές,μελέτη για σήμερα...

Εχθές βγήκαμε κερδισμένοι από την τριάδα με το ένα over και τα δύο 2-3 γκολ.Οπότε μένω ευχαριστημένος παρόλο που έχασα την δεύτερη τριάδα με τα σημεία.Το ταμείο πήγε στις 53,46 μονάδες.Αυτά για εχθές που το πρόγραμμα κύλησε σχετικά φυσιολογικά.


Στα σημερινά τώρα...με αρκετή μελέτη από το πρωί κατέληξα σε κάποια παιχνίδια.Όπως και εχθές θα φτιάξουμε τα παιχνίδια μας.Πρώτη μου επιλογή θα είναι το over στο Τσέστερφιλντ-Σέφιλντ Γουεν (1,60-ΟΠΑΠ).Θα συνεχίσω με τον G/G στο Αντάλιασπορ-Μανίσασπορ όπου περιμένω γκολ και από τους δύο.Τελευταία μου επιλογή για να κλείσω την τριάδα μου θα είναι το Γέοβιλ-Κόλτσεστερ που θα ακολουθήσω το over σε τιμές 1,80 και άνω.

Πάμε τώρα στα σημεία μας.Ξεκινάω με το διπλό της Γκλάντμπαχ.Πιστεύω πως είναι σε φόρμα και μπορεί να πατήσει την Καιζερσλάουτερν.Από την Τσάμπιονσιπ τώρα θα πάω με τον άσο της Νότιγχαμ απέναντι στην Κόβεντρι.Και θα κλείσω με το Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης από την Μπουντεσλίγκα.Πάω με το φορμαρισμένο αμβούργο σε τιμές από 1,90 στον ΟΠΑΠ και άνω.

Θα ρίξω 20 μονάδες για κάθε τριάδα μου!

Αυτά για μεσημέρι.Εμείς θα τα ξανά πούμε με νέο ποντάρισμα το απόγευμα.Αν πάμε ταμείο θα κάνουμε και άνετο παιχνίδι για το βράδυ!

Αρχικό ταμείο:1.000 μονάδες
Τρέχον ταμείο: 993,46 μονάδες
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply