Στο μυαλό η Ρουμπίν και η πίεση στον Παναθηναϊκό!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Ο Ολυμπιακός εχθές το βράδυ καθάρισε την ΑΕΚ με τυπικούς τρόπους.Όλοφ Μέλμπεργκ και Κέβιν Μιραλάς κλείδωσαν το τρίποντο και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού των ερυθρολεύκων ήταν η Μόσχα.Μετά το 2-0 οι ρυθμοί έπεσαν και απλά ο Ολυμπιακός συντηρούσε το υπέρ του αποτέλεσμα.


Επειδή όμως το παιχνίδι όλοι το είδατε δεν έχει σημασία να κάτσω να αναλύσω το πως έπαιξαν και οι δύο.Ένας Ολυμπιακός που έκανε το χρέος του,δηλαδή να σκοράρει νωρίς και να παίξει ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος και μια ΑΕΚ που δε μπορούσε να αντιδράσει σε τίποτα.Να είναι και ευχαριστημένοι με το 2-0 δηλαδή.

Ερνέστο Βαλβέρδε και παίκτες σκέφτονται από εχθές το βράδυ το παιχνίδι της Τρίτης που οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν πάσι θυσία.Το να νικήσεις την φετεινή ΑΕΚ δεν είναι και κανένα τρομερό κατόρθωμα.Το να νικήσεις όμως την Ρουμπίν για τους 32 του Europa νομίζω πως είναι από τα πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή.Από την άλλη μεριά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται τον αυριανό αγώνα διότι αν δεν νικήσει η ομάδα του,τότε ο Ολυμπιακός θα απολαμβάνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όπως και να έχει πλέον ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πλεονέκτημα,καθώς πριν από μια εβδομάδα υπήρχε περίπτωση οι ''πράσινοι'' να ξεφύγουν και στο +8.Όλα τούμπαραν όμως και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει να βρει τις απαντήσεις για να  περάσει ξανά μπροστά.

Τέλος,επειδή δεν είπα και πολλά για το παιχνίδι,θέλω να πω μόνο πως ο Αμπντούν μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει αποχωρίσει από τον σύλλογο.Είναι εκτός τόπου και χρόνου και κάνει άπειρα λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο.

**Ελπίζω ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Τρίτη να κάνει σωστές επιλογές για να έχουμε ένα όμορφο βράδυ!!
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply