Καλό μήνα με ταμείο!

Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ελπίζοντας να μας μπει καλά ο μήνας θα επιχειρήσουμε να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό.
Η Τουρκία είναι σχεδόν όλη αποκλεισμένη από τα χιόνια και μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοιχτά.Εγώ θα πω και τα προγνωστικά μου από εκεί πάντως για να είμαστε καλυμμένοι.Βλέποντας το σημερινό κουπόνι το πρώτο παιχνίδι που είδα ήταν αυτό της Άστον Βίλα και ΚΠΡ.Βέβαια σε τόσο μεγάλες αποδόσεις προσωπικά δεν θα πήγαινα πολύ ζεστά με το διπλό,όμως κάποιες τρίτες γνώμες με έκαναν να το εμπιστευτώ περισσότερο.Η ΚΠΡ είναι πολύ ανεβασμένη,και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας.Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να πω όχι σε αποδόσεις που φτάνουν στο 4,00 στον ΟΠΑΠ.Τώρα στη Ιταλία πληροφορήθηκα τελευταία στιγμή πως αναβλήθηκαν άλλα δύο παιχνίδια,και μέσα σε αυτά και το ματς της Φιορεντίνα μέσα στην Μπολόνια.Πάντως σε αυτό το παιχνίδι θα πήγαινα με μεγάλη πίστη στο διπλό!Επειδή όμως κάτι μπορεί να παιχτεί στην Ιταλία,θα πάω στο Κάλιαρι-Ρόμα όπου η Ρόμα έχει το πάνω χέρι και σε αποδόσεις στο 2,25 δεν υπάρχει λόγος να μην ποντάρουμε.Η επόμενη επιλογή μου είναι από το Κόπα Άφρικα και συγκεκριμένα στον αγώνα Γκάνα-Γουινέα.Για να πω την αλήθεια σε αυτό το παιχνίδι περίμενα την απόδοση της Γκάνα χαμηλότερα,αλλά στο 1,85 και με τέτοιο ρόστερ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.Θα κλείσω την τετράδα μου με το διπλό της Νιούκασλ που φιλοξενείται από την Μπλάκμπερν!


**Και όπως είπαμε και στην αρχή θα πούμε και την Τουρκία για να είμαστε εντάξει.Από εκεί κρατάω την ισοπαλία στο Μπουγιουκσεχιρ-Καρντεμιρ Καραμπ.,το goal/goal στο Τραμπζονσπόρ-Μπούρσασπορ και τέλος το no goal στο Γαλατασαραι-Αντάλιασπορ.

Η τετράδα:
Άστον Βίλα-ΚΠΡ (Χ2) 3,20-4,00
Κάλιαρι-Ρόμα 2 (2,25)
Γκάνα-Γουινέα 1 (1,85)
Μπλάκμπερν-Νιούκασλ 2 (2,45)
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply