Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ 1-5

Με το «καλημέρα», το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωκά, ο Παντελής Δουλέρογλου, έδειξε την κλάση του και με 3 γκολ και 2 ασίστ, προσέφερε τα μέγιστα, στην άνετη επικράτηση με 1-5 επί του Ολυμπιακού Κορίνθου.

Ο έμπειρος επιθετικός, άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 20’, ενώ ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα με σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 0-2.
Οι «ερυθρόλευκοι», μείωσαν με τον Πρωτόπαππα Π., στο 40’ σε 1-2, το οποίο και ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν στο 1-3 και πάλι με τον Δουλκέρογλου και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς.
Ο Φωκάς πάντως συνέχισε να πιέζει και στο 60’ ο Δουλκέρογλου τροφοδότησε τον Βουρβόπουλο και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρωτόπαππα Μ., για το 1-4.
Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Θοδωρής Μαντζώρος, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από νέα ενέργεια του Δουλκέρογλου.
Πλέον η ομάδα των Αρχαίων Κλεωνών, αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική τα Αστέρια Λουτρακίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την διατηρήσει στο «κόλπο» της 2ης θέσης, ενώ θα έχει και τις έστω ελάχιστες ελπίδες για την 1η.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Πρωτόπαππας Μ., Κεμερλής, Κωστελίδης, Πρωτόπαππας Π., Πιτερός, Βασιλόπουλος, Τσίγκος, Ρέστας, Τσιλβέλης, Λέκκας, Γκότσης


ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ: Γιαννακόπουλος, Πασσιάς, Παπαφίλης, Δημητρίου, Λώλης (74’ Μπενέκος), Κυριάκος, Μαντζώρος Θ., Παπαϊωάννου (46’ Καραμπέτσος), Βουρβόπουλος (62’ Σαλούκας), Δουλκέρογλου, Μαντζώρος Β.


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply