ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Κάτι που ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί, έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα του Ισθμιακού, αποχώρησε τελικά από το πρωτάθλημα και φυσικά υποβιβάζεται. Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπάρξει ως ομάδα ή θα γίνει τελικά η περιβόητη συνένωση με τους Αγίους Θεοδώρους.

Τα πολλά έξοδα και η όχι καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, οδήγησε τους αρμόδιους στην λυπηρή αυτή απόφαση, γιατί όπως και να το κάνεις, ο Ισθμιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα τα τελευταία χρόνια. Βέβαια από το καλοκαίρι που πέρασε, ήταν φανερό πως η χρονιά θα ήταν πολύ δύσκολη, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι ο σύλλογος θα φτάσει σε αυτή την κατάσταση.
Έτσι πλέον τα ματς που ήταν να δώσει από εδώ και πέρα, κατοχυρώνονται με 3-0 υπέρ των αντιπάλων και ήδη γνωρίζουμε τη μια θέση ομάδας που υποβιβάζεται.
Πλέον Άλμπατρος Κόρφου, Σολωμός και Πανσολυγειακός δίνουν τη δική τους «μάχη» κατά κύριο λόγο, ενώ Προοδευτική Περιγιαλίου, Θύελλα Πετρίου και Παννεμεατικός, ακλουθούν
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply