ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Τέλος ο Δουλκέρογλου !!!

Όπως φαίνεται τελικά, όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος, καθώς ο Παντελής Δουλκέρογλου, αποτελεί πιθανότατα παρελθόν από τον Παννεμεατικό.
Ο 29χρονος επιθετικός, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στα «λιοντάρια», αποφασίστηκε να λύσει κοινή συναινέσει, τη συνεργασία του με το σύλλογο και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι απομένουν τα τυπικά, για να επέλθει το «διαζύγιο».

Πάντως ο Δουλκέρογλου, όσο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παννεμεατικού, προσπάθησε για το καλύτερο, ενώ κατά την περσινή σεζόν, όπου η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ Κατηγορία, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της και με 21 γκολ, την οδήγησε στην άνοδο.
Φέτος, σε 17 ματς σημείωσε 5 τέρματα στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Κιάτου, που φυσικά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ένας «κύκλος» κλείνει και άλλος ανοίγει για τον έμπειρο επιθετικό, που σίγουρα στη θητεία του στη Νεμέα, άφησε ένα πολύ καλό όνομα.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. καιρος ηταν..

Leave a Reply