ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: «Βόμβα» με Μαρτίνο !!!


Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Παννεμεατικό, καθώς επίσημα απέκτησε τον Αρίωνα Μαρτίνο από την Ελλάς Βέλου. Ο έμπειρος μέσος, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Βέλου, τα 4 μάλιστα με τον νυν προπονητή του στη Νεμέα, Σταύρο Μπινιάρη, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του, στα «λιοντάρια».

Ο 32χρονος παίκτης, είναι μια μεγάλη μονάδα στο χώρο του κέντρου, σε ένα σημείο που ο Παννεμεατικός είχε πρόβλημα και πλέον σίγουρα ο σύλλογος ανεβαίνει επίπεδο. Ο Μαρτίνος, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, κόντρα στον Σολωμό, με αντίπαλο δηλαδή αυτόν που έδωσε και το τελευταίο του ματς με το Βέλο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μετά από μια θητεία σε Δάφνη Εξαμιλίων, Νέους Πανιωνίου, Παμβοχαϊκό, Κόρινθο και Ελλάς Βέλου, είναι έτοιμος για νέες εμπειρίες.
Όπως είπαμε, στη Νεμέα, θα συναντήσει τον Σταύρο Μπινιάρη, τεχνικό του όλα αυτά τα χρόνια στο Βέλο, με τον οποίο μάλιστα πέρσι κατέκτησε και το Κύπελλο Κορινθίας.  
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply