Ποιος Μαρκάνο και ποιος Αμπντούν; Ο Βλαχοδήμος σας γυρεύει… Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης


Τι να πεις και τι να γράψεις τώρα; Να κάτσεις και να διαμαρτύρεσαι για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Κωνσταντινέας; Όσο δίκιο και να έχεις, δεν αξίζει να το κάνεις. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αν και αυτή τη φορά δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, αλλά ατύχησε για ακόμα ένα ματς, να διαθέτει τον… χειρότερο αμυντικό που θα μπορούσε να βρει, τον Μαρκάνο, ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν εκτός τόπου και χρόνου. 

Επιλογή του Ερνέστο θα μου πείτε, οπότε είτε το λέμε, είτε όχι, αυτός θα βρίσκεται στην 11αδα και στο επόμενο ματς. Άλλωστε είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές φέτος!!!
Και έχεις και τον Βαλβέρδε, να θεωρεί ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ολυμπιακού το ματς με την Ξάνθη!!! Είμαστε σίγουροι ότι ο Ισπανός είχε έρθει στο γήπεδο;
Πάμε παρακάτω. Μας έφταιγε ο Γέστε, τον οποίο και θεωρούσαμε αδιάφορο και περιπατητή. Οι υπόλοιποι δηλαδή κάνουν τη διαφορά; Εντελώς εκτός κλίματος για άλλο ένα παιχνίδι ο Αμντούν, ο οποίος δεν κέρδισε ούτε μια «μονομαχία» από τους αντιπάλους του. Για τον Μαρκάνο τα είπαμε.
Όσον αφορά τον προπονητή, φανταστείτε πόσο εκτός κλίματος ήταν, καθώς η πρώτη του αλλαγή ήταν, να αντικαταστήσει το δεξί του μπακ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Θα μου πείτε, μα ο Τοροσίδης ήταν μέσα σε πολλές φάσεις. Ναι και εγώ θα απαντήσω, γιατί έμεινε στον πάγκο και δεν ξεκίνησε βασικός;
Μισή φάση έκανε η Ξάνθη και ο Βλαχοδήμος, έκανε… «κουτό» τον Ιβάν Μαρκάνο.
Κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα έκανε φτερά, όχι επειδή ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα, αλλά επειδή έχει δουλευτεί πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό του.
Και ας σταματήσει αυτή η «καραμέλα», ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν δύο ισάξιες 11αδες.
Ποιες είναι οι ισάξιες 11αδες, όταν οι Αμντούν, Μαρκάνο, Μόνχε, Κοστάντσο, Χαβίτο και οι παικταράδες που αποκτήθηκαν Γκρμπιτς, Κάται και Φέισα, δεν έχουν καν … «ακουμπήσει» και οι δύο από τους τρεις Σέρβους μάλιστα, δεν έπιασαν ούτε σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό!!!
Και κάτι τελευταίο, δεν έκανε ο Ζαραδούκας, Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό; Βρες μου λοιπόν έναν άνθρωπο που να λέει ότι ο Μαρκάνο αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα.
Τώρα να δω τι θα κάνει ο πρόεδρος. Θα πάρει «κεφάλια» ή θα αρχίσει να λέει διάφορα για τη διαιτησία και δεν θα κοιτάξει τα προβλήματα του συλλόγου;
Ίδωμεν…

Υ.Γ. Ας σταματήσει πλέον τις φωνές και τα παράπονα ο Σάββας Θεοδωρίδης, γιατί είναι πολύ κοντά στην γραφικότητα…
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. Όσο για τον Θεοδωρίδη δεν θα αλλάξει,πάντα έτσι ήταν!

Leave a Reply