ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Με Παπαϊωάννου κόντρα στο Δερβένι

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση πραγματοποίησε η ομάδα της Κλένιας, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Παπαϊωάννου, από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Ο νεαρός αμυντικός, γεννημένος το 1990, κάτι που σημαίνει ότι αγωνίζεται και ως μικρός, πέρσι κατέκτησε τον τίτλο της Α’ Κατηγορίας και το ίδιο θέλει να πετύχει και τη φετινή σεζόν.

Έτσι το τεχνικό τιμ της Κλένιας, πλέον έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», για τον καταρτισμό της 11αδας, καθώς επιστρέφει και ο Μπαλάφας Π.Β., ο οποίος προφυλάχθηκε στην αναμέτρηση με τον Άλμπατρο Κόρφου και αναμένεται να επιστρέψει και στο βασικό σχήμα.

Το ματς με τον Αστέρα, είναι σίγουρα κομβικό για την Κλένια, καθώς αν αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, το προβάδισμα γίνεται όλο και μεγαλύτερο και μια αγωνιστική πριν από την κόντρα με τον Πέλοπα Κιάτου, όλοι επιθυμούν το +5 από τους «ερυθρόλευκους».
Το πρωτάθλημα έχει αρκετό «δρόμο» μπροστά του, αλλά αυτές οι αγωνιστικές που ακολουθούν, θα κρίνουν πιθανότατα, πάρα πολλά.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply