Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα… Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης

Δεν ήταν λίγοι που πίστεψαν ότι η περσινή επιτυχία της Εθνικής ομάδας Πόλο των γυναικών στην Σανγκάη, όπου και αναδείχθηκαν Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες. Πολλοί το θεώρησαν απλά μια «φωτοβολίδα», αλλά φαίνεται και μπράβο του, ότι ο Γιώργος Μορφέσης και τα κορίτσια του, έχουν και συνέχεια.

Αφού κατάφεραν να αποκλείσουν την Ουγγαρία και να προκριθούν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία, απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι απλά είναι οι καλύτερες.

Ακόμα και την 2η θέση να κατακτήσουν, πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η διάρκεια αυτής της ομάδας και φυσικά η διατήρησή της, ανάμεσα στις κορυφαίες.
Και το επισημαίνουμε αυτό, γιατί πολύς λόγος έγινε φέτος, στα βραβεία που δόθηκαν από τους δημοσιογράφους, για το ποιοι ήταν οι καλύτεροι του 2011. Εκεί είχε αναδειχθεί καλύτερη ομάδα η Εθνική ποδοσφαίρου (λόγω της πρόκρισης στο Euro) και καλύτερος τεχνικός, ο Φερνάντο Σάντος. Ναι μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγαλύτερη από αυτή των κοριτσιών, όχι. 

Μας έβαλαν τα γυαλιά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί για άλλη μια φορά, τα πήγαν περίφημα.
Πλέον κοιτούν το προολυμπιακό τουρνουά, για να βρεθούν στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς το καλοκαίρι, για να διεκδικήσουν και εκεί, ένα μετάλλιο. 

Τέλος έτσι να αναφερθούμε και στην εμφάνιση της Αντιγόνης Ρουμπέση, η οποίο με τα πέντε γκολ που σημείωσε και με την γενικότερη παρουσία της, δείχνει πόσο μεγάλη αθλήτρια είναι. Και μην ξεχνάμε και την Ελένη Κούβδου, η οποία κάτω από τα δοκάρια, είναι συγκλονιστική. Όλα το κορίτσια όμως, δίνουν η καθεμία την ψυχή της, για να φτάσει η ομάδα ψηλά.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply