Νέος τεχνικός της Κορίνθου ο Γιάννης Καντάς

Νέος προπονητής της Κορίνθου αναλαμβάνει ο Γιάννης Καντάς.Ο 34άχρονος συμφώνησε σε όλα με τον Πάνο Μπεθάνη και από Τετάρτη πιάνει δουλειά. Στόχοι φυσικά η καλή πορεία της ομάδας και η πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Την Δευτέρα είχε την πρώτη του επαφή με τους νέους του παίκτες, ενώ την Τρίτη πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση, για να δει ορισμένα πράγματα. Θυμίζουμε ότι τις Τρίτες, η "Μπάρτσα", είχε ρεπό.

Ο Πάνος Μπεθάνης μιλώντας στην εκπομπή των οπαδών της Κορίνθου,εξήγησε το σκεπτικό της απόκτησης του συγκεκριμένου προπονητή: ''Πήραμε έναν προπονητή που η μισή Κόρινθος θα πει ποιος είναι αυτός; Ο προπονητής έχει τρεις βασικές δουλειές: Να αναδείξει τα ταλέντα, να δουλεύει 12 με 13 ώρες τη μέρα και να προετοιμάσει την ομάδα για τα επόμενα 3 χρόνια και τέλος να έχει άριστη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές.

Το ότι ανησυχεί ο κόσμος μου αρέσει. Έχουμε μάθε πως δουλεύει ο προπονητής, μπορεί να ασχολείται με την ομάδα ακόμη και 15 ώρες τη μέρα. Πλέον, ο χρόνος παρουσίας των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο θα είναι 5 με 7 ώρες την ημέρα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα αναδείξει τον επόμενο μεγάλο Έλληνα προπονητή".

Ο νεαρός προπονητής, κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Μικτών ομάδων της Βοιωτίας, του Παρνασού Αράχωβας, της Μαλεσίνας – Παλαιοκατούντας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στον Αστέρα Ιτέας.


Εκτός από την απόκτηση του Γιάννη Καντά η Κόρινθος, στην Κόρινθο επέστρεψε και ο Φάνης Ζάρκος. Ο νεαρός μέσος, αποχώρησε το καλοκαίρι για την Παναχαϊκή, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν είχε καμία συμμετοχή. Έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στην Κόρινθο και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, με τη Δάφνη Ερυθρών.


Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply