Πάρε… «κεφάλια» Βαγγέλη…

Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε άπειρες φορές επισημάνει, ότι πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού, με βάση την απόδοσή τους, δεν επιτρέπεται να φορούν τη φανέλα του συλλόγου.
Για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε περίτρανα, πως έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Η απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στη Δόξα Δράμας, έφερε και πάλι στην επιφάνεια αυτή την κατάσταση. Βασικός υπεύθυνος για αυτό βέβαια είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς δικές του επιλογές είναι όλοι οι παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Το να κατηγορήσουμε τους παίκτες, δεν είναι και απόλυτα σωστό, καθώς γνωρίζαμε από την αρχή, ότι αυτές είναι οι δυνατότητές τους. Ο προπονητής είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για την τραγική εμφάνιση, των τελευταίων αγώνων.
Ας δούμε τι έχουν προσφέρει ορισμένοι ποδοσφαιριστές, επιλογές του κ. Βαλβέρδε.

Α) Φράν Γέστε: Ήρθε το καλοκαίρι με σκοπό να βοηθήσει τον Ιμπαγάσα και κανείς δεν διαφώνησε ότι γνωρίζει πολύ μπάλα. Η απαράδεκτη ενέργειά του, να κάνει την επέμβαση στο τραυματισμένο του πόδι, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, ήταν το πρώτο καμπανάκι. Επέστρεψε και ήταν αυτός που «σέρβιρε» το γκολ στη Μασσαλία. Ε από τότε, αγνοείται η τύχη του. Δεν υπολογίζω το ματς με τον Πιερικό, καθώς η δυναμικότητα της ομάδας είναι χαμηλή, άσχετα αν και πάλι ο Ολυμπιακός τρόμαξε να κερδίσει. Απαράδεκτος, προκλητικά χαλαρός σε κάθε ματς και δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του. Καιρός να ακούσει τα … καμπανάκια για τα καλά.
Β) Τζαμέλ Αμντούν: Πέρσι ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της Καβάλας. Πολλοί πίστεψαν ότι θα πραγματοποιήσει τις ίδιες εμφανίσεις και στον Πειραιά. Από την αρχή φάνηκε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ελάχιστος και το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δίνει καμιά ανάσα, σε ματς με ομάδες χαμηλών δυνατοτήτων και αυτό με το ζόρι. Σχεδόν σε κάθε ματς που έχει αγωνιστεί, είναι ο καλύτερος παίκτης… των αντιπάλων.
Γ) Βιθέντε Μόνχε: Μια από τα ίδια με τον Αμπντούν. Και αυτός μάλλον έχει μπερδέψει τους… Ολυμπιακούς και μάλλον νομίζει ότι αγωνίζεται στον Βόλο ακόμα. Ούτε κατά διάνοια δεν έχει προσφέρει το παραμικρό, εκτός από ορισμένες εκλάμψεις και αυτές με ομάδες χαμηλών δυνατοτήτων. Άλλη μια κάκιστη επιλογή Βαλβέρδε.
Δ) Φρανθίσκο Χαβίτο: Φιλότιμος, αλλά μέχρι εκεί. Παίκτης και αυτός για να αγωνίζεται σε ματς για να ξεκουράζει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ήταν Ισπανός και για αυτό και αποκτήθηκε. Κύριε Βαλβέρδε τι θα κάνουμε και εδώ;
Ε) Ιβάν Μαρκάνο: Εδώ μιλάμε για το «πολυεργαλείο». Παίκτης που ουδείς έχει καταλάβει γιατί αγωνίζεται ανελλιπώς σε κάθε ματς. Το ότι σημείωσε το γκολ κατά του Ατρομήτου, δεν σημαίνει ότι είναι και καλός παίκτης. Στην αναμέτρηση με την Δόξα, με διαφορά ο χειρότερος μαζί με τον Γέστε, έκανε ότι μπορούσε όταν τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνας, να δίνει ανάσες, στην άμυνα των Δραμινών. Το άσχημο είναι πως ότι και να κάνει, βασικός θα παίζει…
Δε νομίζω να ήταν λίγα όλα αυτά που παραθέσαμε, αλλά το σίγουρο είναι πως ουδείς από τους παραπάνω, δεν θα την πληρώσει (κρατάμε μια «πισινή» για τον Γέστε). Οπότε δεν περιμένουμε να δούμε μια βελτίωση στις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Βαγγέλη Μαρινάκη, πάρε δραστικά μέτρα, πριν είναι πολύ αργά. Δεν φταίνε μόνο οι παίκτες όμως…

Υ.Γ.1 Αυτός που παίζει ως δεξί μπακ είναι ο Τοροσίδης; Σε κάθε ματς παρουσιάζεται όλο και χειρότερος και χθες αποδείχθηκε ότι ο αρχηγός της Δόξας, Άγγελος Βέρτζος, έδειξε τι σημαίνει να είσαι αρχηγός…

Υ.Γ.2 Μας πείραξε που ο Κατσικογιάννης πανηγύρισε τον βαθμό; Για πιο λόγο; Εμείς δεν τον αφήσαμε ελεύθερο; Δεν κατάλαβα, γιατί να μην τα δώσει όλα για το καλύτερο της ομάδας του; Ας κοιτάξουμε την «καμπούρα» μας και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα…

Υ.Γ.3 Η γραφικότητα του Σάββα Θεοδωρίδη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όντως ανακόπηκαν δύο οφσάιντ που δεν ήταν, αλλά ούτε γκολ κατέληξαν οι φάσεις, αλλά και η γενικότερη εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», δεν επιτρέπει στους ανθρώπους της να έχουν παράπονα.

Υ.Γ.4 Και κάτι άλλο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, κατέκρινε την αγωνιστική συμπεριφορά της Κέρκυρας και δεν είδε μάλλον το ότι η ομάδα του, ήταν κακή και δεν μπορούσε να σκοράρει. Ή το είδε και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του;;;; Αρχίζει και πλησιάζει τον Σάββα Θεοδωρίδη στην γραφικότητα. Ας κάνει τη δουλειά του και ας μην ασχολείται με άλλους παράγοντες, γιατί μόνο σε κακό θα του βγει…
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply