ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 3-2

Στην πρώτη του ήττα υποχρέωσε η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, επικρατώντας με 3-2, παίζοντας σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Το ματς είχε ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι στο 7’ διαμαρτύρονται για υπόδειξη οφσάιντ του Γκέλη Ν., ο οποίος ήταν μόνος απέναντι από τον Τσέλα, με τη φάση να είναι οριακή, ενώ από την άλλη πλευρά η Πρόοδος φωνάζει για μια ανατροπή στον Κουτσούκο στο 22’.
Το 0-1 ήρθε στο 28’, όταν από λάθος γύρισμα στην άμυνα του Αγίου Βασιλείου, ο Μούτσος Υ., κέρδισε την μπάλα και σκόραρε.
Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και αφού στο 39’ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Δράκο, μετά από καταπληκτική ενέργεια του Κουτσούκου, πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1, όταν στο 45’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Δρίτσας έκανε λάθος υπολογισμό, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του.
Στην επανάληψη, η Πρόοδος μπήκε φουριόζα και με τον Κλάρο Χ., να ταλαιπωρεί την άμυνα της Ξυλοκέριζας, έχασαν ευκαιρίες για να ανεβάσουν το σκορ, κάτι που κατάφεραν στο 63’, όταν οι Οικονόμου και Τσιαντούλας Κ., έκαναν λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κλάρος Χ., κάνοντας το 3-1.
Αν και ο Εθνικός ήταν σε κακή μερα, στο 72’ είχε την ευκαιρία να μπει και πάλι στο ματς, όταν κέρδισε πέναλτι ο Γκέλης Ν. σε ανατροπή του από τον Πάστρα, ο οποίος και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, αλλά ο Τσέλα, απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Διπλού Ν.Σ.
Στο 88’ όμως ήρθε το 3-2 και πάλι από τον Μούτσο Υ., με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται καθώς ο Παρασκευόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και οι αντίπαλοι δεν έβγαλαν την μπάλα έξω.
Πάντως στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να γίνει και το 3-3, αλλά οι Ρούκης και Νομικός δεν τα κατάφεραν.
Από τους πανάξιους νικητές, κορυφαίοι οι Κουτσούκος και Ταγαράς, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Κλάρος Χ., Δαλαμαρίνης και Γκούμας, με τον τελευταίο να γίνεται και πάλι λανθασμένα αλλαγή. Από την Ξυλοκέριζα, που δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, ξεχώρισαν οι Μούτσος Υ., Γκέλης Ν. και Γκέλης Δρ.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Τσέλα, Παρασκευόπουλος, Δαλαμαρίνης, Στεργιόπουλος, Πάστρας, Ταγαράς, Γκούμας (65’ Σταυράκης), Ρεκλείτης (75’ Μαχαίρας), Κλάρος Χ., Κουτσούκος Αν., Δράκος Λ. (91’ Παπανδρέου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Δρίτσας, Οικονόμου, Νομικός, Τσώλης, Τσιαντούλας Κ. (64’ Ρούκης), Γκέλης Δρ., Καρατζάβελος, Μάλλιος (46’ Μάρκελλος), Διπλός Ν.Σ., Γκέλης Ν., Μούτσος Υ.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply