ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Νέος τεχνικός ο Σταύρος Μπινιάρης !!!

Την έκπληξη έκανε ο Παννεμεατικός, δίνοντας τα «ηνία» της ομάδας στον Σταύρο Μπινιάρη, ο οποίος μετά από ξεκούραση περίπου πέντε μηνών επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα της Κορινθίας.
Ο έμπειρος τεχνικός, θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Δημόπουλο, του οποίου η συνεργασία με τον σύλλογο λύθηκε και πλέον γυρίζει «σελίδα» η ομάδα.
Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, καθώς ο κ. Μπινιάρης έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του τα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία του στον πάγκο της Ελλάς Βέλου και ευελπιστεί σε μια ανάλογη συνέχεια.
Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Δερβενίου, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιώργος Καρσιώτης ως υπηρεσιακός προπονητής, με τον νέο τεχνικό να είναι στις εξέδρες του γηπέδου, για να πάρει μια πρώτη εικόνα του Παννεμεατικού.
Η διοίκηση του Παννεμεατικού, ευχαριστεί τον Δημήτρη Δημόπουλο, για όσα προσέφερε μέχρι τώρα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δεν φαίνεται να υπάρχουν απώλειες, με τον Γιώργο Καρσιώτη να έχει όλους τους παίκτες του, στη διάθεσή του, σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply