ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 2-0

Με «χρυσή» αλλαγή τον Κώστα Καρακούση, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 75’ και πέτυχε και τα δύο γκολ, ο Ασπρόκαμπος πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Κορίνθου 2006 και διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή.
Οι γηπεδούχοι γενικά ήταν καλύτεροι και αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα είχαν «καθαρίσει» το ματς νωρίτερα. Πάντως οι πιτσιρικάδες της Κορίνθου 2006, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κάποιοι από αυτούς στο μέλλον θα μας απασχολήσουν σίγουρα.
Η πρώτη καλή φάση για τον Ασπρόκαμπο, ήταν στο 9’ όταν ο Παπαδόπουλος από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφάνι.
Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν πολλές φάσεις στο πρώτο ματς, εκτός από δύο πολύ καλά σουτ του Κωστούρου (33’ και 43’), με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια το πρώτο, ενώ το άλλο πέρασε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Γιώργο Μπελίτση, να στέλνει με κεφαλιά από κοντά την μπάλα άουτ και στο 68’ ήρθε η φάση που ίσως έκρινε πολλά.
Ο Αθανασόπουλος κινήθηκε μέσα στην περιοχή και λίγο πριν έρθει σε επαφή με τον Βαρδουνιώτη, έπεσε πάνω στα πόδια του, προσπαθώντας να κερδίσει το πέναλτι. Ο διαιτητής είπε «παίζετε», σε μια από τις λίγες σωστές αποφάσεις του, δέχθηκε τις διαμαρτυρίες του επιθετικού των φιλοξενούμενων και του έδειξε την κίτρινη κάρτα αρχικά και επειδή στη συνέχεια ο παίκτης της Κορίνθου 2006 δεν συνετίστηκε, τον απέβαλλε αμέσως.
Έτσι στο 76’ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Καρακούσης με αριστερό σουτ, νίκησε τον Στεφάνι, για να κάνει το 1-0.
Ο Ασπρόκαμπος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, με τον Καρακούση και πάλι στο 91’, όπου φέρει ευθύνη και ο νεαρός τερματοφύλακας.
Από τους νικητές, εκτός του Καρακούση, που έδωσε τη νίκη, πολύ καλά πήγαν και οι Κωστούρος, Βαρδουνιώτης, ενώ από την Κόρινθο 2006, εξαιρετικά στοιχεία άφησαν οι Γκιουργκάι και Κολάνι.
Όσον αφορά τον διαιτητή Καρακάση, έκανε άλλη μια κακή εμφάνιση, καθώς σφύριζε συνεχώς, πολλά ανάποδα φάουλ και για τις δύο ομάδες και γενικά εκνεύρισε τους πάντες που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Σπυρίδων, Μπελίτσης Γ., Βαρδουνιώτης, Κωστούρος, Μπελίτσης Κ., Τσιράκος, Ευαγγελόπουλος, Λέντερης, Παπαδόπουλος (90’ Αβδούσης), Μπίζιος Γ. (75’ Καρακούσης)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Στεφάνι, Σουφρίλας, Νικολάου, Γκιουργκάι, Βλάχος, Τσοχαντάρης, Δήμας, Κολάνι (75’ Παππάς), Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Δημητρίου (46’ Στελέτος)
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply