Πετιχυμένο τεστ για Εθνική!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Απόλυτα πετιχυμένο τεστ για την Εθνική μας και τον Φερνάντο Σάντος.Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύτηκε σε όλο το παιχνίδι την τετράδα στην άμυνα και βγήκε ασπροπρόσωπος.
Φυσικά η κίνηση αυτή εξηγείται από το ότι ο Σάντος θέλει να τεστάρει τους υποψήφιους για τις βασικές θέσεις,απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Η Εθνική κυρίως στο δεύτερο μέρος έδειξε ότι είναι ικανή να προκαλέσει ζημια στον αντίπαλο,και ότι είναι υπολογίσμος αντίπαλος ακόμα και για μια ομάδα σαν την Ρωσία.
Και φυσικά λέω για το δεύτερο ημίχρονο διότι στο πρώτο  είμασταν αρκετά φλύαροι,και απότ ην πλευρά των Ρώσων δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο πέρα από αυτο το γρήγορο γκολ.
Στο δεύτερο, το παιχνίδι ήρθε σε κανονικό ρυθμό.Οι διεθνείς μας έτρεξαν,έκλεψαν μπαλιές,πίεσαν, έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης και έψαξαν και το νικητήριο.
Η Εθνική πέρασε λοιπόν αυτό το δύσκολο τεστ απέναντι σε μια Ρωσία που η κλήρωση μπορεί να την φέρει ξανά στον δρόμο μας αυτή τη φορά όμως σε επίσημο παιχνίδι.Σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Χολέβας στο ντεπούτο του.Έδειξε στον Σάντος ότι αξίζει να αγωνίζεται με την γαλανόλευκη και φυσικά έδειξε όλα όσα βλεπουμε και στον Ολυμπιακό,δύναμη,ταχύτητα μπορεί να τα εφαρμόσει παντού!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply