ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Δεν χρωστάει ούτε ευρώ !!!

Το καλοκαίρι που πέρασε, ο Παννεμεατικός άλλαξε χέρια, καθώς την προεδρία του συλλόγου, ανέλαβε ο κ. Γάτσινος, μετά την παραίτηση του Γιάννη Βαφειάδη.
Ο πρώην πρόεδρος άφησε την ομάδα χωρίς χρέη, κάτι που φυσικά αναγνωρίζεται από τον κόσμο της περιοχής.
Ο σύλλογος όμως συνέχισε χωρίς προβλήματα, έκανε σημαντικές μεταγραφές, ο κόσμος δείχνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ότι βρίσκεται κοντά και υπάρχει αισιοδοξία, ότι η ομάδα θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες, που φυσικά δεν ευσταθούν.

Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Άπαντες παίκτες, προπονητικό τιμ και όποιος άλλος είναι μισθωτός στον Παννεμεατικό, είναι πληρωμένος στο έπακρο, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, επαναλαμβάνω.
Αυτά τα αναφέρω, γιατί υπάρχουν στοιχεία. Είναι κρίμα, να σπιλώνουμε μια προσπάθεια ανθρώπων, πριν καν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Το αν ο Παννεμεατικός παραμείνει στην κατηγορία, θα το δείξει η πορεία και οι εμφανίσεις του, στο πρωτάθλημα. Σε τρεις αγωνιστικές που έχουν περάσει, δεν μπορεί κανείς να πει, αν τα καταφέρει ή όχι. Τα δείγματα πάντως είναι ενθαρρυντικά.
Όταν λοιπόν ο σύλλογος, βρεθεί στη Β’ Κατηγορία, τότε ας βγει όποιος θέλει και ας κατηγορήσει όποιον θέλει. Αυτή τη στιγμή, κάτι τέτοιο είναι εντελώς άστοχο και χωρίς λογική.
Στα αγωνιστικά, το μυαλό των παικτών βρίσκεται στην αναμέτρηση με το Σολωμό. Ένα πολύ δύσκολο ματς, όπου τα «λιοντάρια», θέλουν τη νίκη, για να συνεχίσουν να βρίσκονται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία.
Ο τεχνικός της ομάδας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζίνη, έχει όμως όλους τους υπόλοιπους παίκτες, στη διάθεσή του.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply