ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οριστικά στη Δ’ Εθνική η «Μπάρτσα» !!!

Δεν άλλαξε τελικά η αρχική απόφαση για την ομάδα της Κορίνθου, όσον αφορά τον υποβιβασμό της και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα αγωνιστεί στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, μαζί με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

Με την υπ΄ αριθμόν 184/5-9-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΥ κατά της υπ΄ αριθμόν 298/3-8-2011 απόφασης της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.


Δεν έχει «τελειώσει» του Κουβίδη

Μπορεί αρχικά η μεταγραφή του Κουβίδη στη Κόρινθο να παρουσιαζόταν «τελειωμένη», ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Συγκεκριμένα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρει πως ναι μεν υπάρχουν συζητήσεις του Έλληνα αμυντικού με τον σύλλογο του Ισθμού, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.
Πάντως, αναμένεται να κλείσει θετικά το εν λόγω θέμα, με τον πρώην παίκτη του Πανελευσινιακού και του Ασπροπύργου να γίνεται παίκτης της Κορίνθου.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply