Μανόλο, μήπως να την... κάνεις ; ... Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης


Τελικά το ότι είναι αλλοπρόσαλλος προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν είναι κάποιο νέο. Σχεδόν σε κάθε ματς, κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να τον βρίζουν σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Και να πει κανείς ότι είναι κακός προπονητής, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά είναι εντελώς ιδιόρρυθμος πρώτα ως χαρακτήρας και μετά έρχονται όλα τα άλλα.
Δηλαδή δεν γίνεται να αντικαθιστάς σε κάθε ματς, τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου για την ομάδα σου. Και σήμερα, αλλά και σχεδόν σε όλα τα προηγούμενα, ο Λεονάρντο, κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν ολοκληρώνει 90λεπτο!!! Μάλλον κόμπλεξ το λένε αυτό, προς το πρόσωπο του παίκτη.

Δεν γίνεται σε κάθε ματς, να αφήνεις μέσα τον Δέλλα, ο οποίος κάνει υπερπροσπάθειες, για να… στρίψει. Και στο Βέλγιο, αλλά και στην αναμέτρηση με τη Στουρμ Γκράτς, ήταν ελάχιστος.
Τα είπαμε και την προηγούμενη φορά, ότι ο Λαγός πλέον θεωρείται βετεράνος παίκτης, αλλά εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε.
Επίσης δεν επιτρέπεται μια ΑΕΚ, να παίζει με επιθετικό κάποιον Μπέλεκ!!!
Φυσικά ελάχιστος με βάση το όνομά του, έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ο Γκούντγιονσεν. Προσπαθεί, αλλά…
Όντως ο Βάργκας, μπορεί να βοηθήσει πολύ. Είναι παίκτης που και δυνάμεις έχει και ξέρει μπάλα.
Ο Κοντοές, μπορεί σε κάποιους να μην κάνει, αλλά είναι από τους λίγους, που δίνει μέσα στο ματς, ότι μπορεί.
Όσον αφορά τον Λυμπερόπουλο, μάλλον θα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρηση από την ενεργό δράση. Όχι ότι σήμερα έφταιξε, αλλά η φρεσκάδα έχει χαθεί προ πολλού.
Ας γυρίσουμε και στον κύριο Μανόλο Χιμένεθ, που έχει μάθει να τα χώνει στους παίκτες του, να διαμαρτύρεται στη διοίκηση ότι δεν έχει υλικό και άλλα τέτοια απαράδεκτα για έναν προπονητή. Αν δεν έχεις υλικό κύριε, αν η διοίκηση δεν σου παίρνει τους παίκτες που θες ή αποχωρείς ή «ράβεις» το στοματάκι σου και κάνεις τη δουλειά σου.
Στο Βέλγιο σου έφταιγε ο Γεωργέας, σήμερα με ποιον θα τα βάλεις;;
Άντε λοιπόν μάζεψε τα μπογαλάκια σου, ανέβα στο αεροπλάνο και με την πρώτη πτήση για Ισπανία, αναχώρησε, γιατί ΚΟΥΡΑΣΕΣ πολύ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply