ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Προσοχή στον Κόρφο


Τον πρώτο της αγώνα εντός έδρας δίνει η Θύελλα Πετρίου, καθώς υποδέχεται στο γήπεδο της Νεμέας, τον Άλμπατρο Κόρφου και φυσικά οι παίκτες του Θοδωρή Λεκουσιώτη, είναι έτοιμοι να κάνουν το 2 στα 2.
Στο ματς με το Γαλατάκι, ήταν το αουτσάιντερ, αλλά στην αναμέτρηση με τον Άλμπατρος, οι «κίτρινοι» θα είναι το φαβορί και αυτοί που θα πρέπει να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα.
Το ότι οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την Κλένια, δεν σημαίνει ότι θα παραταχθούν στο γήπεδο για να χάσουν. Θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη φυσικά.

Ο τεχνικός της Θύελλας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λαφαζάνο, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής που «χρωστούσε» από πέρσι, ενώ θα λείψει πιθανότατα και ο Ζώης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με το Γαλατάκι και κάτω από τα δοκάρια, θα βρίσκεται ο νεαρός Κώστας Μπακασέτας.
Στα θετικά, η καλή απόδοση του Τάκη Μιχάλη, όχι μόνο για τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά γενικά η παρουσία του ήταν θετκή.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply