ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Τα "βρήκε" με Λιόντι για Μητράκο

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά η Θύελλα Πετρίου, κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της, τον Μπάμπη Μητράκο (πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού), από τη Θύελλα Λεοντίου.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη λήξη των μεταγραφών, ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις των ανθρώπων του Λεοντίου και ο Μητράκος τουλάχιστον για τη νέα σεζόν θα φορέσει και πάλι τα «κίτρινα», καθώς είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2009-2010.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, χρειάστηκε να κάνουν το «δρομολόγιο» Πετρί –Λιόντι οι Τσιλιγκίρης, Γιαννούλης, Γκόφας, Καρυώτης και Μπακασέτας Γ., με τον τελευταίο να είναι σίγουρα σημαντική απώλεια.
Πλέον υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση κάποιοι αμυντικού, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία.
Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναζητείται αντίπαλος για φιλικό το ερχόμενο Σ/Κ.
Η κλήρωση του Κυπέλλου, «χαμογέλασε» στη Θύελλα, καθώς πέρασε στους «32» χωρίς αγώνα και έτσι μπορεί να συνεχιστεί η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς άγχος.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply