ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Για τη δεύτερη νίκη


Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ Λουτράκι, καθώς επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου εκτός έδρας με 0-3 και η ψυχολογία όλων είναι πολύ ανεβασμένη.
Επόμενο παιχνίδι, με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, στο Θώδειο και φυσικά όλοι θέλουν τη δεύτερη νίκη, όπου θα τους διατηρήσει στην κορυφή.

Βέβαια μιας και πριν λίγες οι «οράνιε» αποκλείστηκαν από την ομάδα του Μάκη Μαργέτη από το θεσμό του Κυπέλλου, υπάρχει και η άτυπη ρεβάνς με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν μια «εκδίκηση».
Στα αγωνιστικά, ο κ. Νούλας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τσουμάνη, αλλά από εκεί και πέρα, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες, στη διάθεσή του και έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του.
Ο Σαρωνικός προέρχεται ίσως και από μια ανέλπιστη ήττα την 1η αγωνιστική στην έδρα του από τη Θύελλα Πετρίου και σίγουρα έχει δύσκολο έργο αυτή την εβδομάδα. Έχει αποδείξει μέχρι τώρα όμως, ότι χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή, γιατί είναι μια ομάδα, που μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply