Ψυχάρες οι παίκτες, εκτός κλίματος ο Βαλβέρδε... Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης

Το ότι η αναμέτρηση με την Ξάνθη για τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, όχι μόνο επειδή προερχόταν από την ήττα με την Μαρσείγ, ήταν γνωστό.

Έγινε ακόμα δυσκολότερη, όταν ο Μαρσελίνιο, έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ακρίτες, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και φυσικά τον Κοστάντσο, ο οποίος φέρει ευθύνη.

Τη μεγαλύτερη ευθύνη την φέρει φυσικά για άλλη μια φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος, όσο κακός και αν γίνομαι, δεν δέχομαι όταν ο πρόεδρος της ομάδας ειδικά, αναφέρεται σε ελληνοποίηση, να έχει στην αρχική 11αδα μόλις έναν Έλληνα και με τη λήξη του αγώνα, να μην έχει απομείνει ούτε αυτός.
Σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, ο Αμπντούν, όσο διάθεση και να είχε, σε καμία περίπτωση, δεν είναι ούτε το… ένα πόδι των Ζαϊρί και Ρόμενταλ.
Ο Μακούν για την ώρα δείχνει ελάχιστος, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει ήταν το ότι ο Γέστε έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί, λες και έχει παίξει ο Ολυμπιακός πολλά ματς. Αν κουράστηκε από τα 60 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Μαρσέιγ, άστα να πάνε.
Το κορυφαίο από όλα είναι η αλλαγή του Τοροσίδη!!! Χάνεις 0-1 και αντικαθιστάς το δεξί σου μπακ (τον μοναδικό Έλληνα σημειωτέον, έτσι για να γίνεται κουβέντα), με άλλο δεξί μπακ, λες και θα γυρίσει το ματς μόνος του. Ο Μοδέστο ως αμυντικό χαφ τα πάει περίφημα, αλλά ως δεξιός οπισθοφύλακας, ακόμα και τις σέντρες δεν τις φτάνει στην περιοχή. Μάλλον τα είχε χαμένα ο Ερνέστο και πάλι.
Πολλοί μπορεί να θεωρούμε ότι ο Πάντελιτς δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει την αίσθηση του γκολ. Εξέθεσε τον Ερνέστο μας, για άλλη μια φορά.
Πρέπει να πούμε όμως και τα καλά των παικτών. Ο Μαρκάνο όντως δείχνει καλός παίκτης, αλλά το κέρδος μας ως ομάδα ποιο θα είναι; Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς !!!Μαγικό και αυτό.
Ο Ορμπάιθ σίγουρα δεν είναι ούτε Όσκαρ, αλλά ούτε και Ουρτάδο. Έχει πολύ καλή σαραντάρα μπαλιά και βοηθάει αρκετά.
Αυτός όμως που αξίζει τα χίλια μπράβο, είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός, μπορεί τελικά να μην χρεώνεται το 2ο γκολ, αλλά στα τελευταία ειδικά λεπτά ήταν συγκλονιστικός. Μέχρι και ως αριστερό χαφ ενήργησε!!! Μεγάλη ψυχή σίγουρα.
Για το τέλος πρέπει να τα … ακούσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ναι αφήνεις τον προπονητή να κινείται ελεύθερα, αλλά όχι και ασύδοτα. Μα είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός χωρίς Έλληνα στην 11αδα; Και να πω ότι είχα μέσα τους υπερπαίκτες, άντε να το «καταπιώ», αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ξυπνάτε όσο είναι νωρίς, γιατί θα έρθουν πολλές «σφαλιάρες» !!!
Όσον αφορά τον διαιτητή Βοσκάκη, άλλος ένας από τους πολύ «λίγους» ρέφερι.
Κακή διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο, φυσικά δεν θα έφταιγε αυτός αν ο Ολυμπιακός έχανε, αλλά δεν επιτρέπεται να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του και να κάνουν καθυστέρηση οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και αυτός να τους αγνοεί.
Τουλάχιστον οι 7-8 έπρεπε να κιτρινιστούν για αυτό το λόγο.
Αλλά θα μου πείτε, ποιος να του πει στα ελληνικά ότι τον κοροϊδεύουν οι φιλοξενούμενοι, αφού είχαμε παίκτες από όλες τις… φιλές του Ισραήλ.


Υ.Γ. Ερνέστο, πότε θα μας εξηγήσεις τι λιγότερο είχε ο Ζαϊρί, ο οποίος και πέτυχε super γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε σύγκριση με τον Αμπντούν;

Υ.Γ.2 Ερνέστο, ο Μήτρογλου, γιατί δεν σου έκανε; Επειδή ήταν Έλληνας μήπως; Ναι είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, αλλά αυτό που βλέπω εγώ σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, η μοναδική του ιδιορυθμία, είναι ότι δεν σταματά να βάζει γκολ!!!

Υ.Γ. 3 Α ξέχασα, τώρα θα επιστρέψει και ο Ντιόγο και όλα θα λυθούν!!!

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply