ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΝΤΙΑ: Γιατί όχι και τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα;

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται να είναι ένα από τα δυσκολότερα και πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων χρόνων. Ένας από τους πλέον κατάλληλους για να μας πουν μερικά πράγματα, είναι και ο τερματοφύλακας Γιάννης Χόντια, ο οποίος έχει κατακτήσει τρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τα δύο να είναι συνεχόμενα και μάλιστα όλα με διαφορετικές ομάδες.

Ερ. Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα; Πως βλέπεις τις ομάδες φέτος; Πολλοί λένε ότι ίσως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Τι έχεις να πεις εσύ;


Απ. Πανέτοιμος μπορώ να πω. Γεμάτος όρεξη και διάθεση για την καινούρια χρονιά. Οι ομάδες φέτος γενικώς, παρά και την οικονομική κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, ενισχύθηκαν αρκετά σχεδόν όλες και φαίνονται πολύ δυνατές. Υπάρχουν και μερικές βεβαία που είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω, αλλά πιστεύω φέτος θα γίνει ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Θα βοηθήσει πολύ σε αυτό ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και ιστορικές π.χ. Πέλοπας, ΑΟΛ, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ελλάς Βέλου και φυσικά η Κλενια, η οποία βέβαια τώρα προσπαθεί να «φτιάξει φανέλα» όπως λέμε ποδοσφαιρικά, πάντα.

Ερ. Ποιες πιστεύεις ότι μπορεί να είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο;


Απ. Με βάση το τι έχω ακούσει από άλλα παιδία και επειδή δεν έχω δει κάποια ομάδα εκτός από τον ΑΟΛ στο φιλικό με τον Ατρόμητο, η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα είναι σίγουρα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πιστεύω πως Πέλοπας, ΑΟΛ, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ελλάς Βέλου και Κλενια θα έχουν τον πρώτο λόγο φέτος .

Ερ. Έχεις 2 στα 2 τις προηγούμενες σεζόν. Πας για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα;


Απ. Η αλήθεια είναι ότι έχω 3 τα τελευταία 4 χρόνια, 2007-2008 Πέλοπας, 2009-2010 ΑΟΛ και 2010-2011 με Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Φέτος μου δίνεται όμως η δυνατότητα να πανηγυρίσω 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα, με 3 διαφορετικές ομάδες, πράγμα σπάνιο και θα προσπαθήσω με όλες μου της δυνάμεις για να το καταφέρω.

Ερ. Ο Πέλοπας δείχνει δυνατός στα φιλικά που έχει δώσει. Πιστεύεις ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο;


Απ. Ο Πέλοπας φέτος είναι πολύ δυνατός και ενισχυμένος σε όλες της γραμμές και διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε δυνατοί σε κάθε ματς, γιατί όπως και να το κάνουμε παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα που πρέπει αναγκαστικά να πρωταγωνιστεί.
Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά στα φιλικά. Φαίνεται ότι είμαστε πολύ δυνατοί αμυντικά, αλλά και επιθετικά ειδικά τώρα με την έλευση του Debo που δείχνει πολύ καλές ικανότητες και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και με πολύ δουλεία ίσως καταφέρουμε τελικά να διεκδικήσουμε τον τίτλο.


Ερ. Πολλοί αναφέρουν την Κλένια ως φαβορί για την άνοδο. Πως το σχολιάζεις;


Απ. Όλοι μου λένε για την Κλενια ότι είναι φαβορί. Με βάση της μεταγραφές που έχει κάνει δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή και ειδικά στα φιλικά ματς τα έχει πάει πολύ καλά. Πιστεύω πως θα είναι από της υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου φέτος.

Ερ. Η πρώην ομάδα σου, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ενισχύθηκε και όπως τονίζουν από τη διοίκηση πάει για να διεκδικήσει άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εσύ τι λες;


Απ. Για τον Ατρόμητο τι να πω; Αυτή η ομάδα θα μου μείνει για πάντα στη κάρδια μου και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναπαίξω εκεί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και στον προπονητή ότι θα τα καταφέρουν. Όσο για το αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά, πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά όταν ο πρόεδρος λέει πρωτάθλημα μην σας φανεί έκπληξη αν τελικά τα καταφέρουν. Εγώ από τη μεριά μου, εύχομαι τα καλύτερα στον Ατρόμητο και ελπίζω να εκπληρώσουν τους στόχους τους .

Ερ. Πάμε και λίγο στα της Κορίνθου. Πως σχολιάζεις όλα όσα έχουν συμβεί;


Απ. Το μόνο που θα σχολιάσω για την Κόρινθο είναι ότι κάνει πολύ καλά επιτέλους που δίνει ευκαιρίες σε Κορίνθιους ποδοσφαιριστές να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Με την ευκαιρία να πω καλή ποδοσφαιρική σε όλους να είναι γεροί και μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply