Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 6-0

Εντυπωσιακά επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία ο Παννεμεατικός, καθώς επικράτησε με το ευρύ 6-0 του Ισθμιακού, παίζοντας σε ορισμένα διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αν και παρουσίασε κάποια προβληματάκια στην άμυνα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, εμφανίστηκαν με αρκετές απουσίες, αλλά δε δικαιολογείται μια τόσο κακή εμφάνιση.

Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 11’ με προβολή του Μπασιώτη, μετά από υπέροχη σέντρα του Σεφεράι.
Ο Ισθμιακός έχασε τρομερή ευκαιρία στο 20’ όταν ο Μιχάλαρος μόνος προ του Ζαφείρη, δεν κατάφερε να τον νικήσει, με τον τερματοφύλακα της Νεμέας, να κάνει την επέμβαση του αγώνα.
Στο 39’ και πάλι ο Σεφεράι, σέντραρε από τα δεξιά αυτή τη φορά και ο Τζας με πλασέ έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτός ήταν ο Παννεμεατικός.
Στο 51’ και πάλι ο Σεφεράι τροφοδότησε τον Μπασιώτη, αυτός γύρισε καταπληκτικά το κορμί του, ξεφεύγοντας από τον Κορδαλή και με πλασέ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 3-0.
Στο επόμενο λεπτό, ο Δουλκέρογλου με σέντρα σουτ από τα δεξιά, ξεγέλασε τον Νικολού, κάνοντας το 4-0, ενώ ο ίδιος σημείωσε και το 5-0, με δυνατό σουτ, μετά από πάσα και πάλι του Σεφεράι.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παλυβός, ο οποίος μετά από καταπληκτική πάσα του Γκάνα, πέρασε και τον Νικολού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι, είχαν και άλλες ευκαιρίες, για να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ.
Κορυφαίοι οι Δουβής, Σεφεράι, εξαιρετικοί ήταν και οι Μπασιώτης, Δουλκέρογλου, Τζας, Τσιάκος, ενώ ο Ζαφείρης έσωσε την ομάδα του, από την ισοφάριση, κάτι που αν ερχόταν, ίσως να άλλαζε η ροή του ματς.
Από τον Ισθμιακό, μοναδικός διασωθέντας ο Μιχάλαρος.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Τσιάκος, Μαρινός, Φρούσιος, Χουσελάς, Τσιωτάκης (65’ Κονγκίνης), Δουβής (82’ Γκάνας), Τζας (76’ Παλυβός), Σεφεράι, Δουλκέρογλου, Μπασιώτης

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Νικολού, Μιχάλαρος, Γκικόπουλος (56’ Σιαμάς), Δέδες, Κορδαλής, Ασλάνογλου, Έλτον, Καλογράνης, Κόστα, Λάτσας (54’ Κατεμής), Πιπίνης (79’ Τσουκαλάς)
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply