ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – Α.Ο. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΟΥ 5-3

Αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα του Παννεμεατικού, όπως σε προηγούμενα φιλικά, παρόλα αυτά επιβλήθηκε με 5-3 του Α.Ο. Σχοινοχωρίου και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου. Πάντως δημιούργησε και πάλι πολλές ευκαιρίες, με όμορφους συνδασμούς, όπου καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά πάντως στην αναμέτρηση και απείλησαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι εμφανίστηκαν αρκετά νωθροί.
Τελικά το 0-1 ήρθε από τον Μαρούση, όταν ξέφυγε από τον Χουσελά και νίκησε τον Κεμαλάι, με δυνατό σουτ.
Όσο περνούσε η ώρα, η Νεμέα ανέβαζε την απόδοσή της, είχε δύο καλές στιγμές με τους Παλυβό και Τζα, όταν σε σέντρες σουτ που πραγματοποίησαν, επενέβη με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Τελικά η ισοφάριση ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπασιώτη, σε παράβαση που κέρδισε ο Δουλκέρογλου.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Παλυβός με υπέροχη ενέργεια, έστειλε με όμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, για να γίνει το 2-1.

Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όπου και αιφνιδίασε τον Κεμαλάι, στη δεξιά του γωνία.
Οι παίκτες του Παννεμεατικού, συνέχισαν να πιέζουν, έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπασιώτη, ο οποίος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά λίγο αργότερα, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, πέτυχε το 3-2.
Ο 24χρονος επιθετικός, ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του λίγο αργότερα, όταν πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να κάνει το 4-2.
Τα «λιοντάρια», δεν σταμάτησαν εκεί και μετά από εκτέλεση φάουλ του Δουλκέρογλου, ο Σεφεράι με δυνατή κεφαλιά, σημείωσε το 5-2.
Το τελικό 5-3, διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.
Αν και το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση, υπήρξε και βροχή κατά διαστήματα, δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις για γκολ, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις για άλλη μια φορά από πλευράς γηπεδούχων, άφησαν οι νεαροί παίκτες, με τους Παλυβό και Κυριάκο, να αποσπούν πολλά χειροκροτήματα. Σπουδαία εμφάνιση και από τους Τζα, Τσιάκο, Μπασιώτη, πολλά τρεξίματα από τους Δουλκέρογλου και Κονγκίνη, ενώ στην επανάληψη ανέβασε αισθητά την απόδοσή του ο Σεφεράι, δημιουργώντας πολλά «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.\
Πάντως η απουσία του Μαρινού, για προσωπικούς λόγους, ήταν αισθητή στην άμυνα των γηπεδούχων.
Επόμενο φιλικό με τον Άλμπατρο Κόρφου, στο στάδιο της Νεμέας, την ερχόμενη Κυριακή, κατά πάσα πιθανότητα.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κονγκίνης, Τσιάκος, Χουσελάς, Κυριάκος, Αθανασόπουλος, Παλυβός, Σεφεράι, Τζας, Μπασιώτης, Δουλκέρογλου
Έπαιξαν και οι: Αϊβαλής, Γκάνας, Φρούσιος, Καρνασιώτης, Τζίνης, Καϊτσας, Καραντζιάς

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply