ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 1-2

To… χάρο με τα μάτια του είδε ο Ηρακλής Λεχαίου, καθώς κατάφερε αν και πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, να επικρατήσει με 1-2 του Ασπροκάμπου και να προκριθεί στη β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.


Οι παίκτες του Δημήτρη Κριτσελά, μπήκαν χωρίς νεύρο και πάθος στο ματς και μόλις στο 5’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο Τσιφιλιτάκος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου και Τάκης Μπίζιος, νίκησε τον Στρατόπουλο, για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι, συνέχιζαν να είναι εντελώς ασύνδετοι, ενώ οι γηπεδούχοι, αν και έδιναν το πρώτο τους φετινό ματς, μιας και δεν έχουν δώσει κανένα φιλικό παιχνίδι, ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν ο Παπαδόπουλος, σούταρε μέσα από την περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το «Γ» της εστίας, η παρέμβαση του Θανάση Παινέση, έσωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.
Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου και όλοι είχαν πιστέψει ότι το 1-0 θα παρέμενε, ο Στρατόπουλος έκανε το ελέυθερο, ο Αλέξης Παινέσης, τροφοδότησε τον Κουρούμπαλη και αυτός από πολύ κοντά, έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός του Λεχαίου, πέρασε στο ματς τους Μάριο Καρσιώτη και Δωροβίνη, οι οποίοι βοήθησαν πολύ, για να έρθει η ανατροπή.
Ειδικά ο πρώτος, ήταν εξαιρετικός και στο 72’ είχε σουτ στο δοκάρι.
Το γκολ της νίκης, σημείωσε ο Σιαμπάνης από κοντά στο 75’, δίνοντας τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα του.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Αντίθετα ο Ασπρόκαμπος, όσο είχαν δυνάμεις οι παίκτες του, πάλεψε στα ίσια και έδειξε ότι μπορεί μια καλή πορεία.
Κορυφαίος των νικητών ο Καρσιώτης και τον ακολούθησαν οι Παινέσης Αθ., Σιαμπάνης. Από τον Ασπρόκαμπο, συγκλονιστικός ο Κωστούρος, ενώ βοήθησαν πολύ και οι Παπαδόπουλος, Λέντερης, Παππάς.


ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Μπελίτσης Γ. (61’ Τσουμάνης), Παππάς, Τσιράκος, Κωστούρος, Μπελίτσης Κ., Μπίζιος Τ., Βαρδουνιώτης, Μπίζιος Γ., Λέντερης, Παπαδόπουλος (72’ Σπυρίδων)


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Στρατόπουλος, Κεφάλας (60’ Γκαλέκος), Τσιφιλιτάκος (46’ Δωροβίνης), Παινέσης Αθ., Κουρούμπαλης, Κουτσούκος (46’ Καρσιώτης), Ποτήρης Π., Καλύβας, Σιαμπάνης, Παινέσης Αλ., Μέμικο Σπ.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply