B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κόρινθος '06 - ΑΟ Σπαθοβουνίου 2-3

Νικηφόρο ξεκίνημα για το Σπαθοβούνι,καθώς πέρασε με του 3 βαθμούς από το γήπεδο του Συνοικισμού,νικόντας με 2-3 την Κόρινθος06.


Το φαβορί ήταν από την αρχή βέβαια το Σπαθοβούνι που καθάρισε το πρώτο ημίχρονο εύκολα με 0-3.
Σκόρερς ήταν με 2 γκολ ο Ζαφειρόπουλος και ένα ο Ουάμο.
Στο δεύτερο μέρος,οι μικροί του Θανάση Τζαμουράνη ισορρόπησαν το παιχνίδι,δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να βγαίνει κάτι με αυτό, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι.
Όλα έδειχναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Σπαθοβουνίου,αφού είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, μέχρι την στιγμή που η Κόρινθος κέρδισε ένα κόρνερ στο οποίο ανέλαβε ο Ντερτιλής, που με εκπληκτική εκτέλεση, εφνιδίασε του πάντες και έστειλε την μπάλα στα δύχτια απευθείας.
Αυτό έδωσε δύναμη στην ομάδα της Κορίνθου, βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτα και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες.
Ένα ακόμα όμως κόρνερ ήταν ο λόγος που πήρε φωτιά το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού,καθώς εκτελεστής ήταν και πάλι ο Ντερτιλής που έκανε ''ρόμπα'' για ακόμα μια φορά,όλη την άμυνα και με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δύχτια κάνοντας το 2-3.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλσμα,με το φαβορί(Σπαθοβούνι) να παίρνει την νίκη, με δυσκολία όπως φάνηκε στο τέλος.
Διακριθείς από την πλευρά της Κορίνθου ήταν σε μεγάλο βαθμό ο Θωμας Τσοχαντάρης, ενώ από το Σπαθοβούνι αρκετά καλά έπαιξε ο Ζαφειρόπουλος.

Κόρινθος06:Βίρλας, Οικονόμου, Νικολάου, Ντερτιλής, Βλάχος, Ανδρέου, Τσοχαντάρης,  Παπαδόπουλος, Μπαζιοτόπουλος, Λόντρας, Δημητρίου
Έπαιξαν και οι:Παππάς, Στελέτος, Δήμας

AO Σπαθοβουνίου:Τσιφλίκου, Λάμας, Καρβούνης, Αργυρόπουλος, Χρυσούλας, Βορινιώτης, Σαισανάς Π., Peter, Γεώργαρης, Ζαφειρόπουλος
Έπαιξαν και οι: Γεώργαρης Ι. Ζίου, Καλλίθρακας, 

Συντάχθηκε:Αντώνης Σουκαράς
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply