ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Πήρε και Γρηγόρη Μπεξή !!!

Τελικά δε φαίνεται να σταματούν οι μεταγραφικές κινήσεις στην Κλένια, καθώς απέκτησε και τον Γρηγόρηξ Μπεξή, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.


Ο 28χρονος επιθετικός, γνωστός και από την παρουσία του κατά το παρελθόν σε Ολυμπιακό Λουτρακίου και Κόρινθο, είναι άλλο ένα σπουδαίο απόκτημα, καθώς κάνει πλέον την ομάδα πολύ πιο δυνατή. Να σημειωθεί ότι την σεζόν που πέρασε, σημείωσε 20 γκολ με την πρώην ομάδα του.

Άλλωστε το δίδυμο Κλαδάκη – Μπεξή και πίσω τους να υπάρχουν Σπύρος και Χρήστος Γεώργαρης, θα το ζήλευαν πολλοί σύλλογοι.

Πλέον στην Κλένια στρέφουν την προσοχή τους σε παίκτες κάτω των 21, για να μπορέσουν να έχουν και σε αυτό τον τομέα, ποδοσφαιριστές έτοιμους για την 11αδα, καθώς αυτή τη στιγμή, υπάρχει ο Μακρής που έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς στο περσινό πρωτάθλημα, ακολουθούν οι Παπαχρήστου και Ν. Ρουμελιώτης, οι οποίοι χρειάζονται και άλλα παιχνίδια, ενώ προστέθηκαν οι Σκούρτης Η., Δήμας και Σκούπας Π., που χρειάζεται να αποκτήσουν εμπειρίες ακόμα όμως.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply