ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Πήρε και Κώστα Μαντά

Συνεχίζει τις προσθήκες παικτών η ομάδα του Σαρτωνικού Γαλατακίου, καθώς απέκτησε και τον Κώστα Μαντά, από την Κόρινθο 2006.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, όπου τον έχει αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα, αλλά αυτή την περίοδο έχει αρχίσει χαλαρό τρέξιμο και υπολογίζεται ότι στα τέλη Οκτώβρη, θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Μάκης Μαργέτης, τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Κόρινθο 2006, όπου ο Μαντάς ήταν και αρχηγός του συλλόγου. Από τα μεγάλα ταλέντα του νομού θεωρείται και όλοι ευελπιστούν να μπορέσει να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν και πριν.
Πάντως, να σημειώσουμε, ότι αυτή δεν είναι η τελευταία μεταγραφή για τον Σαρωνικό, καθώς έρχεται μια μεγάλη έκπληξη.
Από εκεί και πέρα, ο Σαρωνικός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας, καθώς αγωνίστηκε με Τενεάτη Αθικίων και Άρη Αρχαίας Κορίνθου, όπου επιβλήθηκε και στα δύο με ματς, με 3-0.
Σήμερα έδωσε παιχνίδι με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, όπου και επικράτησε με 3-1, χάρη σε γκολ των Αμπαδιωτάκη Μ. (2), Αναργύρου, ενώ για τον Εθνικό σκόραρε ο Γιάννης Μούτσος.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί, ότι μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις «κλέβει» ο νεαρός μεσοεπιθετικός Μανώλης Αμπαδιωτάκης, ο οποίος δείχνει πως και φέτος θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply