ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Με αλλαγές, αλλά με τον ίδιο «στόχο»…

Με διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα η Ελλάς Βέλου, καθώς υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα.

Πρώτο και σημαντικότερο, το γεγονός ότι στη θέση του προπονητή βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Βελέντζας, ο οποίος πήρε τη θέση του Σταύρου Μπινιάρη, ο οποίος μετά από χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει.

Και μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν όμως διαφοροποιήσεις, καθώς παρελθόν αποτελούν μετά από πέντε χρόνια παρουσίας, οι Δημήτρης Βελέντζας (Πέλοπας Κιάτου) και Γιώργος Κλαδάκης. Επίσης αποχώρησαν και οι Γεωργίου (Θύελλα Πετρίου) και Βαγγέλης Δανιήλ, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόρινθο.

Λίγες οι προσθήκες από την άλλη πλευρά. Αποκτήθηκε ο Νίκος Κοσκολέτος, ο οποίος αρχικά έφτασε κοντά στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, οι Σπύρος Ρουμελιώτης και Βασίλης Δελής.

Στα πολύ θετικά, η παραμονή των Κουρούμαλη και Μαρτίνου, κάτι που δίνει στην ομάδα, δυναμική.
Φέτος σίγουρα θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές, η Ελλάς Βέλου και φέτος είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου και υπάρχει αισιοδοξία, για καλή πορεία και αυτή τη σεζόν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply