''ΠΙΣΤΕΨΑ - ΕΠΕΜΕΙΝΑ - ΥΠΕΜΕΙΝΑ'', ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Μετά από μία αξιόλογη και επίπονη εργασία πολλών ετών, ο γνωστός προπονητής κ. Στέφανος Μεϊμάρογλου, δημιούργησε, ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, στίς σελίδες του οποίου, εκτός των άλλων, αναφέρονται πάνω από 10.000 ποδοσφαιριστές, προπονητές, και παράγοντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων δραστηριοποιήθηκαν ή δραστηριοποιούνται ακόμα και σήμερα, στο χώρο του ποδοσφαιρικού νομού Κορινθίας.
Ειδικότερα, γίνεται αναλυτικότερη αναφορά στις ομάδες και περιόδους:

Νέα Αστέρια Λουτρακίου (Β΄ κατηγορία Κορινθίας) 1997 - 1998.

Α.Π.Σ. Κόρινθος (Δ΄ Εθνική) 1998 - 1999.

Πέλοπας Κιάτου (Δ΄ Εθνική) 1999 - 2000.

Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος (Γ΄ και Β΄ κατηγορία Κορινθίας) 2000 - 2005.

Ασπρόκαμπος Νεμέας (Β΄ κατηγορία Κορινθίας) 2003 - 2006.

Ολυμπιακός 2002 (Γ΄ κατηγορία Κορινθίας) 2004 - 2005.

Α.Ο. Σπαθοβουνίου (Α΄ κατηγορία Κορινθίας) 2004 - 2005.

Ολυμπιακός Λουτρακίου (Δ΄ Εθνική) 2004 - 2005.

Προοδευτική Περιγιαλίου (Α΄ κατηγορία Κορινθίας) 2007 - 2008.

Στο εν λόγω βιβλίο, αναγράφονται ρεπορτάζ αγώνων, βαθμολογίες, συνθέσεις, στατιστικά, φωτογραφικό υλικό, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα της πορείας του Στέφανου Μεϊμάρογλου, στο χώρο του ποδοσφαίρου, από το 1980, μέχρι και τον Μάϊο του 2011, όπου ως προπονητής του Πανναξιακού, ανέβασε την ομάδα τής Νάξου ως πρωταθλήτρια και αήττητη, στην Δ΄ Εθνική κατηγορία!
Είναι αν μη τι άλλο ένα βιβλίο πολύ ενδιαφέρον και πολύ ιδιαίτερο, που αναδεικνύει πολλούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες των προαναφερόμενων ομάδων, και όχι μόνον!
Ο γενικός τίτλος του βιβλίου, είναι ''Πίστεψα - Επέμεινα - Υπέμεινα'', και όποιος φίλος ή φίλη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ενδιαφέρεται να το προμηθευτεί, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με το τμήμα προώθησης του βιβλίου, στο τηλέφωνο 6937-205870, (πρωϊνές ώρες).

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. Παύλος Ντιτσιούδης
    2 Απριλίου 2013 στις 6:19 μ.μ.

    Ο σοβαρότερος λόγος που κατηγορώ τον εαυτό μου είναι ότι :
    «ΠΙΣΤΕΨΑ» και κυριολεκτικά… πέταξα 30€ για να αγοράσω το βιβλίο, «ΕΠΕΜΕΙΝΑ» παρά τους δισταγμούς και… «ΥΠΕΜΕΙΝΑ» να ξεφυλλίσω το βιβλίο γιατί μόνο με υπομονή και επιμονή μπορείς να «ξεφυλλίσεις» 1088 σελίδες ακατάσχετης περιαυτολογίας και παπαρολογίας .
    25 + 12 μας κάνει 37 , δηλαδή το ποδοσφαιρικό στερέωμα χάρηκε την προσφορά του Σ.Μ. από την τρυφερή ηλικία των 5? (αφού το βιβλίο εκδόθηκε στην ηλικία των 42!) Τέτοια προσφορά … ούτε ο Μαραντόνα.
    Από την πρώτη στιγμή ο αναγνώστης έχει να αντιμετωπίσει τα ποικίλα συντακτικά λάθη , και τα ορθογραφικά που φαντάζεται κάνεις πόσα λάθη υπήρχαν πριν τη διόρθωση (προ της έκδοσης). Μετά είναι υποχρεωμένος να μάθει τα κατορθώματα του συγγραφέα και τη συμμέτοχη στις νίκες (που είχε συμμέτοχη σε όλες τις νίκες , ενώ στις ήττες… απλά δεν ήταν εκεί… ή το κατεστημένο δεν τον… «άφησε» ). Μάθαμε κάτι απίθανες ομάδες «Μόντε Κάρλο» , «κταφτ» , «ανακασιακος» «Α.Ο. Γεροβουνου» και ομολογουμένως περιμέναμε στην πορεία του βιβλίου να δούμε ότι πήγε σε κάποια έστω μικρή ομάδα της Β` Εθνικής, ή ότι τον ζητούσε μια … έστω μικρή ομάδα της Α` Εθνικής… αντ` αυτού… κυριολεκτικά είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε Φώτο του ειδώλου από την παιδική ηλικία (ποιος επέλεξε να κάνει αυτόν τον «αχταρμά» βάζοντας Φώτο εδώ κι εκεί… δεν ξέρω)λες και πρόκειται για ποδοσφαιρικό «είδωλο» και να βλέπουμε τον «συγγραφέα» αφού τελειώνει με την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστή, να αρχίζει ως προπονητής και ξανά είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε για ομάδες που αγνοούσαμε καν την ύπαρξη τους…
    Μετά από κάμποση πλήξη… κι αφού… ο «ήρωας» μέχρι την ολοκλήρωση του βιβλίου του φαίνεται να μην δικαιώνεται… κι αυτό , όχι φυσικά λογω έλλειψης ικανοτήτων αλλά καθαρά επειδή το ποδοσφαιρικό κατεστημένο, δεν θέλει να δώσει ευκαιρίες στον ένα και μοναδικό, Στ. Μειμάρογλου . Το «κατεστημένο» καταφανώς τον πολεμάει… γι αυτό και δεν του δίνει ευκαιρίες (όπως οφείλει) για να ολοκληρώσει το μεγάλο του έργο για το καλό του παγκόσμιου ποδοσφαίρου…
    Κλείνοντας, θα έλεγα στον Στέφανο Μειμαρογλου, ότι θα έπρεπε να περιμένει λίγο πριν γράψει την αυτοβιογραφία του, μέχρι να κάνει κάτι σημαντικό σε προπονητικό επίπεδο επειδή σε ποδοσφαιρικό… όπως προκύπτει από τα δεδομένα του βιβλίου δεν ξεπέρασε την μετριότητα. Η αυτοεκτίμηση βοηθάει, η αυτοπροβολή και ο ναρκισσισμός είναι αυτή που δημιουργεί τα προβλήματα… Τέλος θα του σύστηνα να αναζητήσει «επαγγελματική βοήθεια» (μήπως βρει ποιος πραγματικά είναι και προσγειωθεί στην πραγματικότητα…
    Σύσταση προς του υποψηφίους αναγνώστες: Αν θέλετε πραγματικά να τον βοηθήσετε, δώστε του τα χρήματα και πείτε του να κρατήσει το βιβλίο!
    Καλό για εσάς και καλύτερο γι αυτόν!

Leave a Reply