Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος: Πήρε Θανάση Φρονιμάδη

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, που απέκτησε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Φρονιμάδη, από τον Αρη Κορίνθου. Για τον παίκτη να αναφέρουμε ότι είναι εξελίξιμος και από τα σπουδαία ταλέντα που έχει ανάδειξη το Κορινθιακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Με την απόκτηση του Φρονιμάδη, ισχυροποιείτε και άλλο η γραμμή κρούσης του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, ενώ θα γίνουν και άλλες μεταγραφές στην ομάδα ώστε να έχει καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι, έχουν αποκτηθεί ήδη κατά την φετινή περίοδο για λογαριασμό του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, εκτός του Φρονιμάδη, και οι Ανδρακούδης (Αστέρας Σύρου), και Μήτρου (Ολυμπιακός Κορίνθου).
Σε δηλώσεις του, ο παράγοντας του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, Μεϊμάρογλου Μιχαήλ, ανέφερε σχετικά: ''Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι εντάξαμε στο δυναμικό μας τον Νάσο Φρονιμάδη, καθώς έιναι ένα παιδί που ξεπετάχτηκε από τα σπλάχνα της ομάδος μας, και από την φοβερή παιδική ομάδα που είχε δημιουργήσει στον Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, πριν από μερικά χρόνια! Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο όπου επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχτηκε και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στήν προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα. Καλορίζικος να είναι, του εύχεται όλο το Διοικητικό Συμβούλιο μας''.
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, αναζητά παίκτες απο την περιοχή της Κορινθίας, αλλά και της Αθήνας, καθώς είναι στην πρόθεση της ομάδος να ενταχθούν στο ρόστερ της ακόμα 6 - 7, ποδοσφαιριστές. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply