ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η αξιολόγηση των παικτών…

Η προετοιμασία για την «Μπάρτσα» συνεχίζεται, ο Γιώργος Τόγιας και ο Γιώργος Καρυώτης, καθημερινά βλέπουν τους παίκτες, παλιούς και νέους, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει, ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου, ενώ περιμένουν και την εκδίκαση της έφεσης, για να οριστικοποιηθεί σε πια κατηγορία θα αγωνίζεται η Κόρινθος, πάμε να ρίξουμε μια ματιά, για τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών.

Αυτός που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις, φαίνεται να είναι ο Καρνέσης. Ο νεαρός πορτιέρο, αν παραμείνει, θέτει υποψηφιότητα για βασικός.
Ο Δημαράκης, είναι ο γνωστός Δημαράκης, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρησή του από το σύλλογο. Όσον αφορά το νεαρό Καρατζάογλου, προσπαθεί, αλλά σίγουρα του λείπουν εμπειρίες.

Από τους αμυντικούς, οι Σπυρόπουλος και Σγούρος φαίνεται πως θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η εμπειρία του πρώτου και το πάθος για διάκριση και καθιέρωση του δεύτερου, τους κάνουν φαβορί. Να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Παννεμεατικού, έχει δοκιμαστεί και ως αριστερός οπισθοφύλακας, μέχρι στιγμής.
Ο Τάσος Γκιώνης, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την Κόρινθο, καθώς διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, αν και νεαρός στην ηλικία. Από τα παιδιά που έχουν πολύ μέλλον.
Από εκεί και πέρα, ο Χουστουλάκης αν παραμείνει, σίγουρα θα είναι το βασικό δεξί μπακ, ο Παπευθυμίου είναι σταθερότατος και «βλέπει» 11αδα, ο Φραγκάκης όταν θέλει, είναι καλός, ενώ ο Κρίκας, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να μπορέσει να γίνει βασικός.

Τις τελευταίες μέρες, έχει προστεθεί στην ομάδα και ο νεαρός Αλέξανδρος Ντερτιλής από τον Ηρακλή Λεχαίου, δείχνοντας καλά στοιχεία, ενώ βελτίωση θέλει ο Βαγγέλης Δανιήλ.
Στο χώρο του κέντρου, ο Νικολάου, δε φαίνεται να έχει αντίπαλο (αν συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα), περισσότερη δουλειά θέλει ο Ζάρκος με τον Αράπογλου, ενώ ο νεαρός Χρήστος Παππάς, αρκετές φορές δείχνει πτυχές του ταλέντου του.

Θετικός και ο Πετρόπουλος, στα πρώτα του … βήματα, ως παίκτης της «Μπάρτσα».
Στην επίθεση, ο Δημητριάδης έχει φυσικά καπαρωμένη τη θέση. Το γεγονός ότι αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί αυτή, τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό στον κόσμο.

Οι Μπαλάφας και Μπαλτζής, δείχνουν όλο και πιο πολύ, πόσο απαραίτητοι είναι και σε κάθε ευκαιρία, σκοράρουν ανελλιπώς.
Τέλος, αυτός που κερδίzει όλο και περισσότερους πόντους, όσο περνούν οι μέρες, είναι ο Θωμάς Τσοχαντάρης. Ο νεαρός επιθετικός, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ το σύλλογο, αν και χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς..

Να θυμίσουμε, ότι σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν την προετοιμασία, έχουν αποχωρήσει οι Κουτσοδόντης και ο νεαρός Παππάς.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply