ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Απέκτησε Πανούση

Είχαμε πει εδώ και αρκετό καιρό, ότι οι ιθύνοντες του Ατρομήτου Χιλιομοδίου και ο Παντελής Κουρούπης, βρίσκονταν στην αναζήτηση, ενός τερματοφύλακα. Στα δύο φιλικά του Σ/Κ, δοκιμάστηκε ο νεαρός Δημήτρης Πανούσης, ο οποίος φαίνεται πως έπεισε για τις ικανότητές του και έτσι αποκτήθηκε.

Ο 19χρονος πορτιέρο, αγωνίστηκε από το 2003-20010 στον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Πρέβεζας, στη Δ’ Εθνική.
Ο νεαρός τερματοφύλακας, αποκτήθηκε από την ομάδα του Άσσου, καθώς εκεί άνηκε. Έτσι μαζί με τους Σκούπα και Σταθόπουλο, θα αποτελέσουν την τριάδα των πορτιέρο, για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός Σωτήρης Φαρμάκης, δόθηκε δανεικός με υποσχετική στην ομάδα του Σολομού, για να πάρει παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, να αποκτήσει εμπειρίες και φυσικά να επιστρέψει απόλυτα δυνατός στο Χιλιομόδι.
Τέλος να πούμε ότι οι Φόρτης – Ρεκλείτης – Μπίτζιος, έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, η ομάδα ενισχύθηκε στο έπακρο και πλέον το μόνο που μένει είναι να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές, ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Η αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον Πέλοπα Κιάτου, θα ξεκινήσει στις 17:30.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply