ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Φιλικό με Θύελλα Πετρίου

Με αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία, ξεκινάει τις φιλικές αναμετρήσεις της ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.

Η ομάδα του Δημήτρη Στεργιόπουλου, έχει αρχίσει την προετοιμασία της από την 1η Αυγούστου, αλλά αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει.
Μετά από εξαντλητικές προπονήσεις και πολύ δουλειά ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια, μέσα σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως είναι αυτό της Νεμέας, κόντρα στην Θύελλα Πετρίου, την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την Πρόοδο είναι οι Λάμπρος και Μιχάλης Δράκος από Κλένια, ο τερματοφύλακας Πέτρος Καλύβας από τους ερασιτέχνες του Ηρακλή, οι οποίοι θα κάνουν ντεμπούτο στο συγκεκριμένο ματς. Επίσης αξίζει να αναφερθεί, ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ο Θωμάς Στεργιόπουλος.

Οι μεταγραφές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχουν επαφές και με άλλους παίκτες.
Αυτοί που αποχώρησαν από την περασμένη περίοδο είναι οι Γκούτσης (Θύελλα Κάτω Διμηνιού) και Βγενόπουλος (Γαλάζιοι Νέοι).
Τέλος ο σύλλογος ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα φιλικά που θα δώσει κατά την περίοδο της προετοιμασίας του.
Πάμε να τα δούμε αναλυτικά: 21/ 8 Θύελλα Πετρίου, 24/8 Σπαθοβούνι, 28/8 Κόρινθος 2006, 4/9 Ολυμπιακός Άσσου, 11/9 Εθνικός Ξυλοκέριζας, 18/9 Γαλάζιοι Νέοι, 21/9 ΑΟΛ.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply