ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει και ο Ρουσλάν

Τελικά, μπορεί να ακούστηκε το όνομά του για ορισμένες ομάδες της Κορινθίας, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει και πάλι στον Ισθμιακό και να τον βοηθήσει, στη νέα σεζόν. Φυσικά αναφερόμαστε στον Ρουσλάν Εσμέτοφ, ο οποίος από την Τρίτη 9 Αυγούστου, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου.


Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με τον κ. Μελέτη, να βλέπει τους παίκτες του να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.
Ο Μιχάλης Μιχάλαρος μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, όπου στέφθηκε και πρωταθλητής, επέστρεψε και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μαζί του και ο Δημήτρης Πιπίνης, όπου με την εμπειρία του, θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση, ενώ στα θετικά και το ότι ο Μάριο Κόστα, είναι και πάλι στον Ισθμιακό.

Ανανέωσαν επίσης οι Νικολού, Ασλάνογλου, Καποκάκης και Κορδαλής Α., επέστρεψε ο Καπλαντζής, οι οποίοι αναμένεται και τη νέα σεζόν να προσφέρουν πολλά στο σύλλογο.

Έτσι, εκεί που ο Ισθμιακός έδειχνε ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δημιουργήσει ομάδα, δείχνει ότι για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσει τουλάχιστον, να είναι ανταγωνιστικός και να αφήσει πίσω του, την περσινή δύσκολη σεζόν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply