ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ξεκίνημα με όρεξη …

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παννεμεατικού, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος Άγγελος Γάτσινος καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός Δημήτρης Δημόπουλος, μίλησε τονίζοντας πως είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν πράγματα, αναφέροντας ότι το καλό κλίμα και οι φιλικές σχέσεις με όλους, είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία.

Στην πρώτη προπόνηση, συμμετείχαν 25 παίκτες, με τους 22 να ανήκουν στην πρώτη ομάδα, ενώ υπήρξαν και ορισμένες δικαιολογημένες απουσίες.

Οι παίκτες μοιράστηκαν ρούχα, έκαναν ζέσταμα, ορισμένες ασκήσεις, ενώ πάτησαν και λίγο χορτάρι, στο καθιερωμένο διπλό της πρώτης μέρας.
Από τους νέους, Μαρινός και Χουσελάς ξεχώρισαν, ο Γκάνας μπορεί να βοηθήσει κρατώντας μπάλα και κάνοντας παιχνίδι, ενώ από τους μικρούς, οι Παλυβός, Αθανασόπουλος και Κωστούρος, έδειξαν ότι φέτος πραγματικά αν προσέξουν, είναι η χρονιά τους.

Οι Σεφεράι και Δουλκέρογλου, αναμένεται και τη φετινή σεζόν να … τραβήξουν κουπί.
Το πρώτο γκολ για τη νέα χρονιά, σημείωσε ο Γιώργος Μπεξής, μετά από όμορφη πάσα του Χριστούλια.

Απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Μπασιώτης, Κεμαλάι, Τζας και Τσιωτάκης, οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply