ΣΟΛΟΜΟΣ: Δεν σταματά την ενίσχυση

Αν και νεοφώτιστος στην Α’ Κατηγορία, ο Σολομός έχει κάνει κινήσεις για να ενισχυθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Αθανασάκος, εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος από τις μεταγραφές μέχρι τώρα, αν και δεν σταματάει, καθώς θέλει να έχει όσο γίνεται περισσότερους ικανούς παίκτες στο ρόστερ.

Εκτός από τους Μάντα, Μελέτη και Μήτρου που είχαν αποκτηθεί αρχικά, τις τελευταίες μέρες, στο Σολομό ανήκουν και οι Γκότσης, Στέφης (Δάφνη Εξαμιλίων), Μιχαηλίδης (ΠΑΟ Λουτράκι) και Γεώργαρης Β. (Μαψός).

Επόμενος στόχος είναι όπως έχουμε ξαναπεί, τουλάχιστον ένας επιθετικός, ενώ πιθανολογείται και επιστροφή του Κάππου, που θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια.
Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Αυγούστου και άπαντες είναι αποφασισμένοι, να προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply