ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΜΑΨΟΣ 4-6

Πολλά γκολ και καλό θέαμα προσέφεραν η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και ο Μαψός, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-6. οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλές απουσίες, ενώ κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο μέσος, Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, χρησιμοποίησε παιδιά, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι έλειπαν οι Καλύβας, Παπανδρέου, Στεργιόπουλος, Κλάρος Χ., Κλάρος Κ., Κορφούζι, Κουτσούκος Σ. και Γκούμας Α., παίκτες που θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα.
Με τον Μαψό, αγωνίστηκε και το νέα μεταγραφικό απόκτημα, ο Τάσος Κωστούρος από τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κακογιάννης, του οποίου όμως η μετακίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής.
Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Οικονόμου Κ. (2), Κωστούρος, Κακογιάννης, Οικονόμου Ι. και Γεώργαρης Κ., ενώ για την Πρόοδο, το «δρόμο» προς τα δίχτυα βρήκαν οι Θεοδωρόπουλος (2), Ρεκλείτης, Δράκος Λ.


ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Οικονόμου Μ., Κοντογιώργος, Κουτσούκος Π., Δαλαμαρίνης, Παρασκευόπουλος, Δράκος Μ., Κουτσούκος Χ., Θεοδωρόπουλος, Ρεκλείτης, Δράκος Λ., Μαρμαράς, ενώ αγωνίστηκε και ο Μαχαίρας.


ΜΑΨΟΣ: Κανελλάκης, Γεώργαρης Β., Οικονόμου Χ., Παντελης, Ηλιόπουλος, Κακογιάννης, Οικονόμου Κ., Γεώργαρης Κ., Τσουτσούνης, Κωστούρος, Γεώργαρης Ν.
Έπαιξαν και οι: Ζούγκος Χ., Λάζος Κ., Γεώργαρης Ι., Ζούγκος Ν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply