ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2

Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και μάλιστα με 0-2, η Κόρινθος αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ένωση Ερμιονίδας, αλλά σίγουρα ο Γιώργος Τόγιας, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς – νωρίς με τον Μενίκου, όταν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η άμυνα και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, αδράνησαν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Λίγο αργότερα, ήρθε και το 0-2, όταν ο Δερμιτζάκης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Κούσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Δημητριάδης βρήκε υπέροχα τον Μπαλάφα και αυτός μείωσε σε 1-2.
Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και γενικά δεν υπήρξαν πολλές φάσεις.
Το 2-2 πέτυχε και πάλι ο Παναγιώτης Μπαλάφας, ο οποίος αν και μπήκε αλλαγή στο 25’, λόγω της μέτριας απόδοσης του Αράπογλου, έδωσε πολλές λύσεις.
Πολύ καλοί οι Δημητριάδης, Μπαλάφας, ενώ βοήθησε αρκετά ο Μπαλτζής. Αρνητικός ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος.
Επόμενο φιλικό για την «Μπάρτσα», την Τετάρτη με τον Πανηλειακό, στον Πύργο.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παπαδόπουλος (30’ Καρνέσης), (60’ Δημαράκης), Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Δανιήλ (80’ Γκιώνης), Φραγκάκης (46’ Τσοχαντάρης), Ζάρκος (46’ Παππάς Σ.), Νικολάου (70’ Σγούρος), Αράπογλου (25’ Μπαλάφας), Δημητριάδης (46’ Ντερτιλής), Μπαλτζής


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης, Σωπιάδης, Λαμπρούσης, Cojocaru, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Στάικος, Κούσης , Μενίκου.
Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν : Καλυβόπουλος, Τζιέρης, Τσιρτσίκος, Δημαράκης Β , Δημαράκης Γ, Κέλλυς, Νίκας, Τζώρτζης, Χατζησταύρου, Λαζάρου, Γιαννακόπουλος, Μπούρας

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply