ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΛΕΝΙΑ 0-4

Άλλη μια νίκη για την ομάδα της Κλένιας, σε φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με το ευρύ 0-4 επί του Πανσολυγειακού. Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι όσο οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με τη βασική τους ομάδα, οι παίκτες της Κλένιας τα είχαν βρει «σκούρα». Βέβαια στα ελαφρυντικά των φιλοξενούμενων, το ότι βρέθηκαν στο Σοφικό με 11 παίκτες.

Στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» κόντραραν στα ίσια τους παίκτες του Παναγιώτη Σκούπα και έδειξαν ότι τουλάχιστον στο γήπεδό τους, θα παλέψουν και θα κοντράρουν όλα τα παιχνίδια.

Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60’ όπου άρχισαν και οι αλλαγές, οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν την εμπειρία τους και προηγήθηκαν με υπέροχο σουτ του Κλαδάκη, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς. Το 0-2 πέτυχε ο Μπεξής, ο οποίος πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα.
Λίγο αργότερα ο Κλαδάκης πέτυχε το 0-3 και ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του, κάνοντας το τελικό 0-4.
Η Κλένια έδειξε ότι αρχίζει και δένει σαν ομάδα, αλλά θα πρέπει σε κάθε ματς να είναι προσεκτική, αν δε θέλει να μπαίνει σε περιπέτειες.


ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Μπάνος, Γεωργίου, Ρωτίδης, Στέφας, Γκεζερλής, Τσίγκος, Μάρκελλος Δ., Κεφιλής, Μπάρτζης, Κούτρας Ι.Γ., Κούτρας Ι.Κ.
Έπαιξαν και οι: Φυταμπάνης, Κλέττας, Σιάχρας, Μάρκελλος Γ., Τσίγκος, Τούσουλης, Κούτρας Β.


ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Λέκκας, Μακρής, Μπίτζιος, Δήμας, Μπαστούνης, Γεώργαρης Σπ., Γεώργαρης Χ., Λέπετζης, Μπεξής, Κλαδάκης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply