ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Ενίσχυση με Αναργύρου και Π. Μπόρση !!!

Δύο εξαιρετικές μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα του Γαλατακίου, καθώς απέκτησε τους Μανώλη Αναργύρου και Παναγιώτη Μπόρση από τη Δάφνη Εξαμιλίων.
Ο πρώτος επέστρεψε στο Σαρωνικό μετά από μια σεζόν μακριά από αυτόν, ενώ ο δεύτερος, μετά από πολλά χρόνια, αποχωρεί από τα Εξαμίλια.
Έτσι ο Μάκης Μαργέτης πρέπει να αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος από τις δύο αυτές προσθήκες, καθώς «γεμίζει» την ομάδα του και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, με παίκτες πολύ έμπειρους, αλλά και κάτι παραπάνω από καλούς.

Ο τεχνικός του συλλόγου, δείχνει ότι θέλει και μπορεί να δημιουργήσει ένα σύνολο, που θα διατηρηθεί στην κατηγορία, χωρίς αυτή τη φορά να χρειαστεί να παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, όπως έκανε τις δύο προηγούμενες σεζόν.¨
Πάντως δεν είναι οι μοναδικές μεταγραφές, καθώς έχουν ήδη αποκτηθεί οι Σακούλης, Μπρίτσας, Παναγιωτόπουλος και Μαρκόπουλος από την Κόρινθο 2006 και ο Κακαβελάκης από τον Ολυμπιακό Κορίνθου.

Από εκεί και πέρα, αποχώρησαν από την ομάδα οι Κεφάλας, Ζαφειρόπουλος, Θεοδοσίου και Βλάχος, ανανέωσαν οι Σοπότι, Μπεκιάι, Βορινιώτης, ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Λέρο, θα αποφασίσει ο Λιούντρης, ενώ αναμένουν και την απόφαση του Λαθούρη, τον οποίο φυσικά και θέλει πολύ ο Μάκης Μαργέτης.
Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, ο Μάκης Μαργέτης, προσπαθεί να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως έκανε άλλωστε και σε κάθε σύλλογο που έχει εργαστεί.
Υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες ακόμα, οι οποίοι αν αποκτηθούν, θα κάνουν αίσθηση. Οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρχουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply