ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ – Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ 1-1

Δύο βαθμούς «πέταξε» η Θύελλα Λεοντίου, στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Λαύκα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έλεγχαν το παιχνίδι, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερναν, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ισορροπήσουν το ματς.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Χ. Κασμάς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Παπαλαμπρόπουλου και Μπρίνια και νίκησε τον Παπουτσή, για να γίνει το 0-1.
Στο 57’ όμως ο Βλάχος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κ.Μ.Πιπέρη και σωστά ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό της Λάυκας με 2η κίτρινη, ενώ θα μπορούσε και απευθείας μιας και ήταν τελευταίος.
Ο Μπρίνιας εκτέλεσε εύστοχα, για το 1-1 και οι γηπεδούχοι άρχισαν την μεγάλη πίεση.
Στο 77’ αποβλήθηκε ο Δαρσινός της Θύελλας με 2η κίτρινη και στο 80’ ο Βελέτζας πλάσαρε τον Κατσιμπούλα, ο Στεργιόπουλος, πιθανότατα έδιωξε μέσα από την γραμμή, αλλά ο διαιτητής είπε «παίζεται».
Μπρίνιας, Μητράκος και Βασιλακόπουλος καλύτεροι της Θύελλας και Στεργιόπουλος, Κασμάς Χ. και Μαστοράκης Σ. ξεχώρισαν από την Λαύκα.

ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΊΟΥ: Παπουτσής, Δαρσινός, Παπαλαμπρόπουλος, Βασιλακόπουλος, Μπρίνιας, Κουτσοδήμος, Πήττας, Μητράκος, Πιπέρης Κ.Ε. (46’ Βελέντζας), Πιπέρης Κ.Μ.

Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ: Κατσιμπούλας, Καραγιάννης Κ., Μπούτρος, Κεφαλας, Μαστοράκης Δ., Βλάχος, Στεργιόπουλος, Μουτζούρας (77’ Κασμάς Κ.), Κασμάς Χ., Μαστοράκης Σ., Καραγιάννης Α. (33’ Πέππας)   
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΜΑΤΣ

Leave a Reply