ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ, άρπαξε την ευκαιρία

Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός τερματοφύλακας από την Κόρινθο, ενώ είχε και προτάσεις από όλες τις Κορινθιακές ομάδες της Δ' Εθνικής, ενώ θυμίζουμε πως δοκιμάστηκε και στον Αστέρα Τρίπολης.

Όταν πήγε στην Κόρινθο, μπροστά του βρήκε τους Καλομοίρη, Καρνέση και Πνευματικό και αρχικά θεωρήθηκε τέταρτος τερματοφύλακας.

Κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι Καλομοίρης και Πνευματικός αποχώρησαν, αποκτήθηκε ο Αδαμόπουλος από τον Αίαντα Σαλαμίνας και έτσι ο μικρός έμεινε στη "σκιά" των Καρνέση και Αδαμόπουλου αρχικά τουλάχιστον.

Μετά από κάποιες όχι και τόσο καλές εμφανίσεις και των δύο, ο κ. Στασινόπουλος αποφάσισε στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Κερατέας, εκτός έδρας να του δώσει την ευκαιρία να καθιερωθεί.Και έτσι και έγινε.

Ο Δημαράκης στο 1-1, της Κερατέας ήταν ο καλύτερος και μέχρι το τέλος, εκτός από τα ματς με Βύζαντα και το πρώτο μέρος με Αίαντα, όπου όμως η παραμονή είχε κριθεί, δεν έχασε κανένα παιχνίδι.

Αγωνίστηκε σε 8 ματς και έδειξε πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Κορίνθου, βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη καριέρα.

Βαγγέλη καλή συνέχεια και έχεις όλα τα προσόντα να μεγαλουργήσεις...
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply