Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, η αγωνία κορυφώνεται

Τελευταία αγωνιστική αύριο για την Α'Κατηγορία και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν αγωνία για να δουν αν τελικά θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ηρακλής Λεχαίου, Παννεμεατικός, Σπαθοβούνι κατά βάση και πολύ λιγότερο η Θύελλα Πετρίου, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους, θα δουν σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζντια την ερχόμενη σαιζόν.

Ο Ηρακλής Λεχαίου και το Σπαθοβούνι, αν καταφέρουν ο μεν πρώτος να αποσπάσει βαθμό στα Ίσθμια και το μεν δεύτερο αν επικρατήσει του ΠΑΟΚ, δε θα χρειαστεί να περιμένουν αποτελέσματα άλλων αγώνων (αν η ομάδα του Γιώργου Καρυώτη δεν καταφέρει να κερδίσει τον "δικέφαλο" και με την προοπτική ότι η Νεμέα θα πάρει τους τρεις βαθμούς από το Κρυονέρι, υποβιβάζεται).

Όσον αφορά τη Θύελλα Πετρίου, θα πρέπει να κερδίσει την Ελλάδα Βέλου και φυσικά Σπαθοβούνι και Παννεματικός να ηττηθούν.

Ακόμα πιο δύσκολο το έργο για τον Κύψελο, καθώς θα πρέπει να κερδίσει τον Ασπρόκαμπο και Παννεμεατικός, Σπαθοβούνι και Θύελλα Πετρίου να ηττηθούν !!!

Υπάρχει και η περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας, ανάμεσα σε Ηρακλή Λεχαίου, Άγιους Θεοδώρους και Παννεμεατικό και φυσικά τα "λιοντάρια" υποβιβάζονται, όπως υποβιβάζονται και στην ισοβαθμία με τους Αγίους.

Σε περίπτωση ισβαθμίας Νεμέας και Λεχαίου, έχουμε μπαράζ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η φιέστα του ΠΑΟΛ με το Σαρωνικό Γαλατακίου, όπου θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή για τους "οράνιε" όπως και η αναμέτρηση Αστέρας Δερβενίου - Αναγέννηση Κιάτου, που είναι αυτή που δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον ακόμα και να διεξαχθεί. Όλες οι υπόλοιπες, όλο και κάποια ομάδα ενδιαφέρουν.

Ας δούμε αναλυτικά το πόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

ΠΑΟΛ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ - ΠΑΟΚ
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply